Modellid mullusel pesuetendusel 8. novembril. Victorias Secret 2018 Models on the catwalk at the Victoria s Secret fashion show, in New York, november 8, 2018. Lingerie, the Angels and a musical show //Z-PIXEL-FORMULA_A_404/Credit:SIPA/1811090921Foto: SIPA/Scanpix
Inimesed
11. august 2019, 10:00

Victoria's Secreti uus ajastu: esimene transmodell, pesušõu jääb ära

Seksikate pesuetenduste poolest kuulsa Victoria's Secreti tänavune šõu jääb ära.

Victoria's Secreti pesudemonstratsioonidel korduvalt esinenud modell Shanina Shaik märkis hiljuti Daily Telegraphi intervjuus: "Paraku tänavu Victoria's Secreti šõud ei toimu." Austraalia päritolu kaunitar seletas, et tavaliselt ajab ta end praegusel ajal juba sügisese etenduse jaoks vormi. "Aga ma olen kindel, et tulevikus hakkab midagi toimuma. Usun, et nad püüavad tegelda brändinguga ja leida šõu tegemiseks uusi mooduseid, sest see on maailma parim šõu."

Tänavu mais oli USA firma teatanud, et ei hakka pesuetendust enam televisioonis üle kandma. "Peame kasvamiseks arenema ja muutuma," seisis Victoria's Secreti avalduses. Seksikat pesuetendust on ammu saatnud kriitika - see esindavat saavutamatut ja ebarealistlikku ilu. Tagatipuks on firma mainet määrinud selle emafirma L. Brands juhi Les Wexneri seotus kõmulise  Jeffrey Epsteiniga. Wexneri finantsnõustajana tegutsenud Epsteini süüdistatakse alaealiste tüdrukutega seksimises ja nende vahendamises teistele meestele.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Valentina Sampaio (@valentts) on

Uutest aegadest USA pesuimpeeriumis kõneleb ka esimese transmodelli palkamine. Tegu on 22aastase Brasiilia modelli Valentina Sampaioga. Mõni päev hiljem andis lahkumisavalduse sisse Victoria's Secreti turundusboss Ed Razek, kes mulluses intervjuus oli öelnud, et pesušõu ei tohiks transseksuaalseid modelle palgata. "Sest see šõu on fantaasia," põhjendas ta.