Priit Võigemast filmi võtetel. Foto: Julia Vakina
Inimesed
9. august 2019, 14:54

Vigastatud Priit Võigemastile otsitakse spioonifilmi võteteks dublanti (6)

Talendiotsingufirma Nordic Face otsib kolmapäeval spioonifilmi "O2" võtteil kannakõõluse rebestanud Priit Võigemastile dublanti. 

 Sobiv kandidaat on
-176-180cm pikk
-tumedate juustega
-kannab riidedi suuruses M
-kasuks tuleb tennisemängu oskus

Õhtuleht kirjutas eile, et Priit Võigemast vigastas jalga kolmapäeva varahommikul toimunud öövõtetel Helsingis Malmi lennuväljal. Parajasti vändati üht võtmestseeni, milles peaosatäitja jookseb lennuki suunas.

„Õnnetus juhtus tavalise ja suhteliselt ohutu stseeni filmimisel," selgitas „O2“ produtsent Esko Rips. "Filmi meeskond kutsus algul võtteplatsile kiirabi, kes vaatas näitleja üle. Seejärel sõitsime algul Soome haiglasse ja samal päeval sealt edasi Tartusse, kus arstid diagnoosisid Priit Võigemastil kannakõõluse rebendi. Kolmapäeval opereerisid Eesti arstid juba ka viga saanud jalga ja praeguse info kohaselt läks operatsioon edukalt. Kahjuks ei saa aga Priit seetõttu võtetel kaasa lüüa umbes kaks kuud, kuna peab andma jalale aega paranemiseks."

Näitleja plaanib  filmiga jätkata niipea, kui jalg on paranenud. „Tänan kõiki kaasaelajaid toetuse eest ja kinnitan, et tunnen end pärast operatsiooni hästi. Kavatsen filmiga edasi minna niipea kui jalg paraneb. Kas ja mil määral vigastus mõjutab minu muid tööalaseid tegemisi, annan teada esimesel võimalusel,“ lausus Võigemast.

Esko Rips kinnitas, et meeskond jätkab hetkel nende stseenidega, mida saab filmida ilma peaosatäitjata. „Oleme aga sunnitud põhjalikult ümber korraldama kogu võttegraafiku. Hetkel plaanime edasi minna vaid nende stseenidega, kus Priit Võigemast ei osale, ja filmida ülejäänud stseenid pärast tema paranemist. Soovime Priidule kiiret paranemist,“ ütles Rips.