Taavi Rõivase ja Luisa Värki abiellumine, mida väisasid ka Even Tudeberg, Kristina Viirpalu. Viirpalu oli Luisa pulmakleidi autor. Foto: Teet Malsroos
Inimesed
15. august 2019, 13:17

Pulmakellad helisevad nädalavahetusel sellele elitaarsele paarile (52)

Moelooja Kristina Viirpalule (45) ja ärimees Even Tudebergile (56) helisevad pulmakellad juba sel nädalavahetusel paari suvekodus Lõuna-Eestis. Kristina vannub abielutruudust teist, Even kolmandat korda.

„Tegemist ei ole väga suure peoga, kutsutud on eelkõige head sõbrad ja lähedased inimesed,“ pajatas Even hiljutisel Estonia restorani sügishooaja avapeol. „Pulmad oleme otsustanud korraldada Otepää lähistel, meie armsas suvekodus.“

Kristina sõnul disainis ta oma pulmakleidi ise. „Kristina valis hiljuti mulle välja kaks uhket ülikonda, kuid ma ei teagi, kas need üldse tema kauni kleidi kõrvale passivadki. Ilmselt astun altari ette alasti, peas vaid karikakardest pärg,“ lisas peigmees naljatades. 

Ei pruudil ega ka peiul pole see esimene kord abielusõrmuseid vahetada. 

Kristina kaotas abikaasa kuus aastat tagasi suvel, kui tema kaasa ja laste isa Raimo Raudvee suri. Haapsalust pärit ärimehe surma põhjus on siiani selgusetu – 46aastane mees leiti Stockholmi sadamakailt 2013. aasta 3. augustil, kui ta oli Kristina ja nende kahe ühise pojaga puhkusereisil Rootsis.

Kristina Viirpalu abikaasa ja laste isa Raimo Raudveega. Foto: TV3

 Lesk leidis paar kuud hiljem lohutust ärimees Evenist. Esimest korda nähti neid koos sama aasta septembrikuu lõpus toimunud Kanal 2 peol. Paar jäi järgnevatel kuudel seltskonnapiltidele veel mitmel peol. Toona kommenteeris Even meediale, et neid seovad Kristinaga ühised huvid spordi ja kultuuri vastu. 2013. aasta lõpus sidusid Kristina ja Even end ka äriliselt.

Esimest korda nähti Kristina Viirpalu ja Even Tudebergi koos 2013. aasta septembrikuu lõpus toimunud Kanal 2 peol. Foto: TEET MALSROOS

 Endine tipplaskesuusataja ja reklaamifirma Guvatrak eesotsas seisnud Even on varem abielus olnud kahel korral. Nelja lapse isal on esimesest abielust Ela Tudebergiga tütar ja poeg, teisest abielust Kristina Tudebergiga kaks poega.

Oma teise väljavalitu, menubändi Caater endise tantsija Kristina Laasmega abiellus Even 2003. aasta jaanuaris. Kristina õppis toona Tallinna pedagoogilises instituudis kehakultuuri ja treenis väikseid iluvõimlejaid. Paar lahutas oktoobris 2011. Kroonika andmeil lõi väidetavalt saatusliku mõra Tudebergide abiellu naise armuafäär teise mehega. Kahe abielu vahepeale jääb Evenil veel kooselu tollase Statoili turundusjuhi Hede Kerstin Luigega. „Midagi ei juhtunud. Elu tegi korrektuurid,“ on mees Kroonikas lahkuminekut kommenteerinud.

VILJA SAVISAARE PULM - Even Tudeberg, Kristina Laasme. Foto: MATI HIIS

Even on Kroonikale antud intervjuus ka rääkinud, et teab, keda nimetada ilusaks naiseks. „See, kes hoolitseb enda eest ja valib oma sõnavara ning tegusid, kellest valgub meisse armastust ja rahu.“

***

Kuldnõel 2017 võitja Kristina Viirpalu Foto: Alar Truu

Kristina Viirpalu - Eesti edukaimaid kõrgmoe loojaid

Viirpalu on oma rõivabrändiga KV Couture praegu üks Eesti edukaimaid kõrgmoe loojaid ja üks vähestest Eesti moeloojatest, kes osalenud moemaailma tippsündmustel – New Yorgi, Pariisi ja Londoni moenädalatel.

Kristina on disaininud uhked esinemisrõivad ka Eestit Eurovisionil esindanud staaridele Tanja Mihhailovale, Laura Põldverele ja Elina Netšajevale.

2017. aastal pälvis Kristina Viirpalu moeauhinna Kuldnõel.