Vin DieselFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
10. august 2019, 10:00

Vin Dieseli kaskadöör lamab endiselt haiglas (1)

Vin Dieseli dublant, kes juulis "Kiirete ja vihaste" 9. jao võtteil ligi kümne meetri kõrguselt pea peale kukkus, pääses intensiivravipalatist tavapalatisse.

Õnnetus juhtus Inglismaal Leavesdenis Warner Brosi stuudios. Daily Maili veebiväljaande teatel oli Dieseli kaskadöör Joe Watts hüpanud võtetel parajasti rõdult alla, kui turvavarustus katkes. Raske peatrauma saanud kaskadöör toimetati helikopteriga Londoni haiglasse ja arstid viisid ta kunstlikku koomasse. 

Joe koos oma kallima Tilly Powelliga, kes töötab samuti kaskadöörina. Foto: Facebook/Tilly Powell

Sel nädalal andsid Wattsi pere ja sõbratar Tilly Powell, kes on samuti kutseline kaskadöör, Joe seisundi kohta infot. "Kuigi Joe on endiselt haiglas ja tal on ees pikk teekond, on ta intensiivravilt väljas ning arstid on tema edusammudega rahul," vahendab New York Post lähedaste avaldust. Wattsi pereliikmed avaldavad tänu õhuambulantsile ning Royal London Hospitali fantastilistele arstidele, õdedele ja teistele personaliliikmetele, kes Joe eest on hoolitsenud. 

"Kiired ja vihased 9", osades Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren ja Charlize Theron, jõuab ekraanile järgmise aasta kevadel.