Siim LiivikFoto: Vida Press
Inimesed
9. august 2019, 09:50

Soome näitlejanna kinnitab armusuhet eesti hokimängijaga (6)

Soome menuseriaalist "Salatut elämät" tuntud Sofia Arasola kinnitas kuuldusi, et tal on armusuhe Eestist pärit hokistaari Siim Liivikuga.

"Jah, me käime. Rohkem ei tahaks ma sellest rääkida," ütles Sofia MTV uudistesaate intervjuus. Maikuises Seiska usutluses oli brünett kaunitar möönnud, et tema ja Siim on juba mõnda aega koos. "Kihlatud me veel pole, aga armastusest paremat asja pole olemas."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sofia Arasola (@sofiarasola) on

1988. aastal Paides sündinud Liivik kolis nelja-aastaselt koos perega Soome. Hokitreeninguid alustas ta kümneaastaselt. Siimu profikarjäär sai alguse 2008. aastal HIFK ridades. 2011 krooniti meeskond Soome meistriks. Tänavu aprillis tuli Liivik Klangenfurdi meeskonnaga Austria meistriks, kuid Soomes lööb muskliline hokimees laineid ka räppar Märkä-Simona. 

1991. aastal sündinud Arasola, kelle ema on näitleja Marjukka Arasola, on lõpetanud Turu konservatooriumi tantsijadiplomiga. Tuntuks sai ta menusarjas "Salatut elämät". Viimasel ajal on Sofia olnud hõivatud uue draamasarjaga "Rantabaari", mis jõuab Soomes eetrisse 10. septembril. Ühtlasi on tegus näitlejanna mänginud Jyväskylä suveteatris.

Sügisel kavatseb Sofia puhata ja endale aega võtta. Küllap tähendab see ka armastusele pühendumist. "Võin öelda, et praegu olen endast tõesti kõik andnud," nentis ta intervjuus.