James Hetfield 2006. aastal Tallinnas. Foto: Linnaleht
Saund
8. august 2019, 15:26

RAJU KAITSE: matkaja peletas ligi tikkunud puuma eemale Metallicaga

Pole saladus, et Metallica muusika võib olla päris raju - 45aastane Dee Gallant kinnitab, et ta peletas sellega eemale talle ligi tikkunud puuma.

Dee matkas Kanadale kuuluval Vancouveri saarel parajasti koos oma koera Murphyga ringi. Metsas ringi pöörates mõistis naine, et neil on seltsi - Deed ja tema koera jälitas puuma, kirjutab CNN.com.

Algul tekitas loom naises elevust - ta polnud puumat nii lähedalt näinud. Kuid siis mõistis ta, et puuma läheneb talle. Karjumine aitas vaid veidi: loom jäi seisma. Kätega vehkimine ei aidanud, nagu ka röögatused "paha kiisu!" ja "kas sa saad!". Puuma tegi minekut alles siis, kui Gallant avas telefoni ning valis kõige rajuma bändi, keda ta teadis - Metallica. Pala oli sümboolne: "Don't Tread On Me" - "Ära tallu mu peal". Puuma sörkis esimeste nootide peale kärmelt minema, ju ajasid trummimürtsud ja James Hetfieldi vokaal talle hirmu peale.

Dee sõnul kestis kohtumine puumaga umbes viis minutit, kuid ta ei kartnud. "Tegelikult tundus mulle väga lahe, et sain puumat nii kaua näha." Kuid Metallica lugu ketras ta igaks juhuks kogu matka, püsis tee keskel ja hoidis koera enda ligi.