Debbie HarryFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
8. august 2019, 10:30

Blondie laulja Debbie Harry vägistati noa ähvardusel (4)

Blondie laulja Debbie Harry elas ansambli algaegadel üle kohutava kogemuse – 74aastane staar räägib värskes mälestusteraamatus, et ta langes vägistamise ohvriks.

Debbie toonase kallima, kitarrist Chris Steini koju tungis mees, kes sidus paarikese kinni ning hakkas korteris ringi tuhnima, et midagi väärtuslikku leida. "Siis kuhjas ta kitarrid ja Chrisi kaamera hunnikusse ning sidus mu käed lahti ja käskis püksid maha võtta," vahendab The Sun peatselt ilmuvaid memuaare "Face It". "Ta k***is mind. Ja siis ta ütles: "Mine kasi end puhtaks.""

Lauljanna meenutab ka üle noatera pääsemist teise mehe käest, kelles ta hiljem tundis ära sarimõrtsukas Ted Bundy. Debbie on varasemateski intervjuudes meenutanud päeva 1970. aastate algul, mil tal ei õnnestunud New Yorgis kuidagi taksot leida. Noor lauljatar võttis vastu võhivõõra mehe küüdipakkumise.

Debbie täheldas autosse istudes, et akendele olid jäetud vaid väike pragu. "Märkasin, et pole ukselinki, aknavänta, ei midagi. Auto sisemus oli täiesti tühjaks roogitud. Mu kuklakarvad tõusid püsti."

Kui Debbie püüdis aknaprao kaudu ust väljaspoolt avada, üritas juht teda takistada, pöörates auto kiirelt ümber. "Aga see aitas mul end välja lennutada. Pärast nägin teda uudistes: Ted Bundy."