Foto: Martin Ahven
Poliitika
8. august 2019, 07:26

Kaja Kallas: Eestile oleks parim, kui Ratas tunnistaks EKRE valitsusse võtmise viga (259)

Opositsioonis valitseva Reformierakonna juht Kaja Kallas sõnas, et Eestile oleks parim, kui peaminister Jüri Ratas tunnistaks EKRE valitsusse toomise viga ja märkis, et oravatega koalitsiooni moodustades ei jääks Keskerakond väikese venna vaid võrdse partneri rolli.

ERRi uudisportaalile antud intervjuus ütles Kallas, et „loomulikult teeb see, et me ise ei saa Eestit paremale kursile viia ja valitsusvankrit juhtida, meele mõruks ka meie toetajatel ja nendel, kes on praeguse valitsuse vastu.“

Kallas seletas, et EKRE retoorika muutumise lootmine on naiivne, sest isegi kui see valitsuse mainet kõige rohkem kahjustab, meeldib see EKRE valijale.

„Silmas tuleb pidada seda, et eelmine valitsus juhtis Eesti rahanduslikult tupikusse ja seda pole veel isegi asutud lahendama,“ rääkis ta, lisades, et opositsioonil ei ole isegi midagi kritiseerida, kuna midagi ei ole tehtud.

„Selles valitsuses on mitu ministrit, kes ei soovigi oma tööd teha, “ sõnas Reformierakonna juht ja poetas kiidusõnu ainult Jaak Aabile, kes parajasti riigireformimise teemadega tegeleb.