Riho RõõmusFoto: Stanislav Moshkov
Üritused
7. august 2019, 21:19

TV3 VIDEO | Riho Rõõmus Õllesummeri tagasitulekust: usun sellesse sada protsenti! (4)

Tallinna Lauluväljaku juhataja ametist vabanemise järel mitu kuud kodus igavlenud Riho Rõõmus soovib Õllesummeri festivali taas käima lükata. 

Rõõmuse kinnitusel on mitmeid festivali toimumiskohti välja pakutud, mainitud on nii Valgat kui Narvat. Lisaks sellele on käidud välja idee, et Õllesummer võiks festivalihunte igal aastal erinevates paikades lõbustada.

"Majanduslikult oleks ikkagi arukas vaadata Tallinna poole," tõdeb Rõõmus. "Kes siis Lauluväljakut ei tea?" Koht on rahvale tuttav ja ka logistiliselt on sinna kerge minna.

Rõõmuse sõnul on nii Eesti kui ülejäänud maailma põhjal võimalik tuua näiteid edukalt taasalustatud festivalidest. Ka kuulus Saksa õllefestival Oktoberfest ei toimunud sõjaastatel, kuid tuli tagasi. "Kahjuks jällegi Rocksummer jättis pika vahe sisse ja ei suutnud ennast käima joosta," ütleb Rõõmus. "Võib minna nii, võib minna naa," lisab ta.

"Kui vanasti keegi küsis, et kas sellel aastal Õllesummer tuleb, siis ma vastasin alati, et aga kas see aasta jaanipäev tuleb?" meenutab Rõõmus.

"Mina ütlen – kindlalt tuleb!" viitab ta Õllesummeri naasmisele. "Usun sellesse sada protsenti ja nüüd on minu ülesanne panna kõik teised uskuma."

Vaata lähemalt TV3 videost!