Allan RoosilehtVideo: Rauno Vahtre
Inimesed
17. august 2020, 11:21

ÕL ARHIIV | VIDEO JA GALERII | Juubilar Allan Roosileht: noored, õppige neilt, kes tegutsevad särasilmselt! (26)

17. augustil teatas üle 20 aasta raadios töötanud Allan Roosileht, et lahkub Star FMist. Taasvaldame selle puhul Õhtulehe arhiivist 7. augustil 2019 ilmunud videointervjuu.

7. augustil tähistab oma 60. aasta juubelit legendaarne diskor ja raadiohääl Allan Roosileht. Õhtuleht käis härrat selle tähtsa päeva puhul tordi ja lilledega õnnitlemas raadios Star FM. 

70ndatel raadiotööga alustanud ja ligi 15 aastat raadios StarFM töötanud Allan Roosileht võttis õnnitlused vastu keset töömelu. "Päev algas töiselt. Olin esimesena kohal ja panin suupisted välja, et saatekülalised end mõnusalt tunneksid." Esimesed õnnesoovid sai juubilar kolleegide Kirsti Timmeri ja Jürgen Pärnsalu käest.

"Kui ma tagasi mõtlen, siis on mu elu olnud üks suur rõõmutundmiste aeg," sõnas Roosileht õnnitlusi vastu võttes. "Kui selja taha vaatan, on mul olnud head vanemad, lähedased ja sõbrad."

Nooremale generatsioonile soovitab Roosileht positiivset mõtlemist. Ka olukordades, mis esialgu ehk nii roosilised ei tundu. "Õppige neilt, kes teevad oma asja särasilmselt, ja valige sellest välja, millest õppida ja ise areneda."