Tüdrukute- ja poissmeesteõhtud koguvad Eestis populaarsustFoto: Rene Lutterus
Inimesed
6. august 2019, 17:21

PEOGALERII | Pulmakellad helisegu! Vaata hetki linna suurimast tüdrukute- ja poissmeesteõhtust! (1)

Kes püüdis pruudikimbu ja kes pandi sukapaela tirima? Nädalavahetusel  peeti Tallinnas maha linna suurim tüdrukute- ja poissmeesteõhtu, seda klubis Teater korraldatud Bachelor(ette) peoga. 

Kümned seltskonnad, kel pulmad lähenemas, kogunesid möödunud laupäeval Klubisse Teater, et üheskoos tähitsada elu tähtsaima päeva peatset saabumist. Nii möödus öö vägagi mänguliselt ja omaniku leidis ka seekordne imeline pruudikimp.  

Tüdrukute- ja poissmeesteõhtud on Eestis aasta-aastalt aina rohkem populaarsust kogunud ning sel hooajal on neid korraldatud rohkem kui kunagi varem. Nüüd tasub kõikidel, kel sõbra või tuttava pulmad lähenemas, sättida pulmaeelne väljaskäik samale kuupäevale pealinna suurima tüdrukute- ja poissmeesteõhtuga. Nii saate ka teie osa vallatutest mängudest, mida koos teistega teha. 

Bachelor(ette) üritus toimub Klubis Teater ka septembrikuus. Aga juba sel reedel, 9. augustil, ootab Klubi Teater sind osa saama selle suve oodatuimast peost - Babulja Special WHITE PARTY! Otsi kapist välja oma valge outfit ja ühine suve suurima peoga!