Bam Margera tänavu veebruaris Tallinnas. Foto: Robin Roots
Inimesed
6. august 2019, 16:46

Bam Margera anus, et dr. Phil ta päästaks

"Jackassi" täht ja Eesti e-resident Bam Margera postitas pühapäeval ja esmaspäeval oma Instagrami kontol mitu murettekitavat videot. Ühes anus ta, et teletohter Phil teda tema hädades aitaks.

"Jackassi" päevist saadik alkoholismiga maadelnud ning viimati märtsis ravile viidud 39aastane möllumees ütles ühes klipis, et on oma emast lahti ütelnud ega talu oma naist Nikkit. Kuulsal paaril on poolteiseaastane poeg Phoenix Wolf.

 
 
 
View this post on Instagram

Dr.phil told his team “find him now!!” He rules already🤘🤗♥️

A post shared by Bam Margera (@bam__margera) on

Margera anus, et dr. Phil tema pere lagunemisest päästaks. Tema sõnul kasutaks Nikki lahkumineku järel poega söödana, et talle kätte maksta. Kuidas, jäi arusaamatuks. Bam kuulutas seepeale, et naine võib poja endale jätta. "Nikki on kangekaelne," väitis Bam videos. "Ta võib iga inimese hulluks ajada. Kui öeldakse, et Bam hakkab vist hulluks minema, on neil võib-olla õiguski."

Bami isa Phil on samal meelel. "Tal on meie meelest vist mingi vaimne krahh," ütles ta esmaspäeval New York Postile. 

TMZ.comi allikate andmeil on dr. Phil nüüdseks Margeraga silmast silma kohtunud. Usalduslik vestlus ei toimunud stuudiopubliku silme all, kuid jõuab siiski eetrisse - väidetavalt juba septembris. Bami värskemad Instagrami postitused kinnitavad uudist - ta on teletohtriga kokku saatnud ning tolle soovitusel aju-uuringutel käinud.