Lindsay LohanFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
6. august 2019, 11:05

Kas Lindsay Lohani ja Saudi kroonprintsi vahel susiseb?!

New York Posti andmeil on endine lapstäht Lindsay Lohan saanud kahtlaselt lähedaseks Saudi Araabia kroonprintsi Mohammad bin Salmaniga, keda süüdistatakse ajakirjanik Jamal Khashoggi jõhkra mõrva tellimises.

USA kõmulehe teatel sahistatakse, et verejanuline prints on Lohanit kingitustega üle külvanud (kinkide seas olla olnud kinkepaberisse pakitud krediitkaart) ning teda oma eralennukiga ringi sõidutanud. Endine lapstäht, kes vahepeal meelemürkide pruukimisega korduvalt vahele jäi, elab juba mitu aastat osaliselt Dubais.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mohammed Bin Salman Alsaud (@special_royal) on

Lohani sisering tunnistab, et Lindsay ja Mohammad bin Salman tunnevad teineteist. Mõne sõnul on nende suhtlus olnud agar - olla nähtud koguni tekstisõnumeid. Kuid näitlejanna esindaja väitel on paar kohtunud vaid korra, umbes aasta tagasi vormelivõistlusel. Esindaja eitab kuuldusi, nagu oleks prints Lohanile krediitkaardi kinkinud. Sõprusest polevat juttugi ning kõlakad romantilistest suhetest olevat sulavale.

Lindsay viimatine avalikkusele teada olev kallim oli vene ärimees Jegor Tarabassov, kellest ta läks lahku 2016. aastal. Enne seda seostati näitlejatari hotelliomanik Vikram Chatwaliga.