RammsteinFoto: Jens Koch
Saund
6. august 2019, 09:39

Rammstein on popp! Järgmise aasta Tallinna kontserdi VIP- ja fännitsooni piletid on juba välja müüdud

Järgmisel suvel annab Rammstein taas Tallinna lauluväljakul kontserdi. Tundub, et mehed on Maarjamaal väga populaarsed, sest kõik VIP- ja fännitsooni piletid on tänaseks välja müüdud.

Kontserdile läks 5. juulil müüki kolme erinevat sorti pileteid - tavalised seisuala piletid (79 eurot), Feuerzone ehk fännitsooni piletid (piiratud mahutavusega ala lava ees, 99 eurot) ja VIP Dinner Package piletid (299 eurot). Viimased sisaldavad fännitsooni seisupiletit, sissepääsu VIP-väravast, sissepääsu VIP-telki, tervitusjooki, kontserdile eelnevat sooja ja külma toiduga buffeed ja suveniiriks mõeldud kaelakaarti ja paela. 

Kuigi kontserdikorraldaja praegu veel täpseid müüginumbreid ei avalda, on Live Nationi esindaja sõnul kontserdile kuu ajaga müüdud juba mitukümmend tuhat piletit. Suurt huvi on kontserdi vastu välja näidanud ka välismaalased - pileteid on ostetud 50 riigist ja palju fänne on tulemas ka Saksamaalt.

Rammstein esineb Tallinna lauluväljakul 2020. aasta 21. juulil ja see tähendab, et piletite müük algas juba rohkem kui aasta varem. Live Nationi esindaja sõnul pole Baltikumi välisartistide suurtele sõudele kunagi varem nii varakult pileteid müüki paisatud.