Leona ja DennisFoto: PA Images/Scanpix
Inimesed
5. august 2019, 10:37

Leona Lewis pidas Toscanas maha uhke pulmapeo (1)

Lauljatar Leona Lewis abiellus Itaalias oma kallima Dennis Jauch’iga. Pulm peeti 27. juulil 16. sajandist pärit villas Toscanas, mis kuulub Stingile ja tema abikaasale Trudie’le, vahendab ajakiri Hello!.

Pulmas oli 180 pereliiget ja sõpra, nende seas ansambli Sugababes laulja Keisha Buchanan ja saate „Te Voice“ võitja Jermain Jackman, kes tseremoonial ka laulis. 

„See oli kõige ilusam päev, täis armastust,“ ütles Leona ajakirjale. „Oli väga eriline, et saime kokku tuua kõik inimesed, keda me armastame. Pulmas oli palju pisaraid.“

Paaripanekul kandis naine Iisraeli disaineri Mira Zwillingeri valget pulmakleiti, õhtusöögil heleroosat kaunistustega tüllkleiti ja pulmapeol kristallidega pükstükki. Pulmapidu kestis kella seitsmeni hommikul ning peol astusid üles nii drag queen kui ka tätoveerija. 

Tseremoonia plaaniti pidada õues, kuid viimasel hetkel tuli see liigutada siseruumidese, sest pidulisi tabas äikesetorm. Värske abielupaar arvab, et see oli märk Dennise isalt Lutzile, kes kolm nädalat enne pulma suri. „Isa tegi kõik selleks, et me teaksime, et ta oli seal,“ ütles Dennis. 

Pulma oli kutsutud ka Simon Cowell, kes kahjuks ei saanud minna, kuna oli hõivatud Briti talendisaate filmimisega. 

„Tahtsime abielluda kuskil, mis tundub nagu kodu ja see koht sellisena tundub,“ põhjendab Leona, miks nad just selle koha valisid. Paaripanek toimus Stingi salvestusstuudios. 

Leona ja Dennis kohtusid 2010. aastal, kui sakslane Dennis oli Leona taustatantsija. Dennis tegi Leonale abieluettepaneku möödunud aastal nende kaheksandal aastapäeval. 

Pulmapilte vaata SIIT