Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
9. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 10. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Väldi liiga aktiivsete inimeste seltskonda. Et end hästi tunda, pead ise oma liikumistempo valima. Kui keegi sind tagant sunnib, muutud tõrksaks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Teiste tegevus ärritab sind ja üritad ohjasid enda kätte haarata. Siiski – parem ära proovi korda majja lüüa nendes valdkondades, kus sa päris kodus pole.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vaidlused võivad ägedaks kujuneda. Oluline on pärast arusaamatusi ära leppida, sest kui vimm õhku jääb, võib see veel pikka aega suhteid tumestada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul tuleb suhelda raske iseloomuga isikuga. Kergem on hakkama saada, kui oled häälestatud heatahtlikult. Kui võtad kaitseseisundi, asub tema ründepositsioonile.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled teiste suhtes tähelepanelik. Märkad, kui kedagi mingi mure juba pikemat aega vaevab ning leiad sobiva hetke, et abistav käsi ulatada. Sulle ollakse selle eest väga tänulik.

Neitsi
23. august – 22. september

Kohati oled endas väga kindel ja kaitsed omi seisukohti tuliselt, siis jälle lased end ülimalt kergesti mõjutada. Ära rahmelda, võta aega, et olulised asjad selgeks mõelda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võimalik, et sul tuleb teha oluline valik. Kuula ka parimate sõprade nõuandeid, aga suhtu neisse siiski kriitiliselt ja valivalt. Lõppotsuse teed ainult sina ise.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui sul on probleeme või on kellegagi suhted sassi läinud, peaksid püüdma need enne õhtut lahendada – mida kauem asja edasi lükkad, seda keerulisemaks see läheb.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tegemist on juba hommikust saadik kuhjaga. Proovi oma asju niimoodi planeerida, et lisaks kõiksugu kohustuste täitmisele ka mõndagi meeldivat teha saaksid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Töömõtted ründavad sind ka vabal päeval ja see pole sugugi hea. Võta end kätte ning ürita keskenduda eelkõige isiklikele asjadele, pööra rohkem tähelepanu oma lähedastele.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Leiad põnevat tegevust. Üks miinus sel siiski on – aina tormeldes ei ole sul aega ja võimalust oluliste asjade üle järele mõelda. Ja just mõelda oleks sul praegu hädasti vaja.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Rahmeldad pidevalt ja kui tekkibki rahulik moment, teed kõik selleks, et endale uut tegevust leida. Kas mitte ei tegutse sa nii palavikuliselt selleks, et mõtete eest põgeneda?

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel aastaringil vajad vabadust ja vaheldust. Tahad oma tegevust ise planeerida, palju ringi reisida ning uusi muljeid koguda. Hobidega tegeledes ja üritustel käies tekkivad suhted kiirelt ja kergelt. Kohtad põnevaid inimesi, alguse võib saada uus, emotsionaalselt väga värskendav armusuhe. Äriasjus annab arendada uusi projekte.