Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 9. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Millal sa viimati oma parimate lapsepõlvesõpradega suhtlesid? Praegu oleks hea aeg vana sõprust taas üles soojendada ja vahvaid möödunud seiklusi meenutada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Töiselt päris keeruline päev, mil sind võivad tabada ootamatused. Võimalik, et mingid inimesed esitavad absurdseid nõudmisi ja sa pead nendega suheldes kannatlik olema.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Täna on sul naistega tunduvalt kergem läbi saada kui meestega. Naised mõistavad sinu mõtteid isegi siis, kui sa neid selge sõnaga välja ei ütle.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui sa tahad, et teised sind mõistaksid ja hoiaksid, pead esmalt iseend hoidma. Ükskõik, kas see puudutab töö tegemist või teiste aitamist – ära tee midagi, mis sulle halvasti mõjub.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mida iganes sa ka ei teeks, jälgi, et see tervisele ikka kasulik oleks. Ülepingutamine ning ka vale toitumine röövib liigselt energiat.

Neitsi
23. august – 22. september

Muidugi on tark tegevus läbi mõelda. Aga siiski – millegagi ei tohi üle pingutada. Sina kipud ülemäära mõtlema, see aga viib liigse muretsemiseni. Leia rahustavat tegevust.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui teed sporti, siis pigem midagi rahulikumat, ekstreemi harrastamiseks pole parim aeg. Liikluses tuleb muidugi alati ettevaatlik olla, nüüd aga mõtle sellele veelgi rohkem.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Naljatamisega tasub täna ettevaatlik olla, kuna kogu seltskond ei pruugi su huumorist õigesti aru saada ning keegi võib isegi nii tundlik olla, et lausa solvub mingi nalja peale.

Ambur
22. november – 21. detsember

Täna oleks aeg teiste suhtes rohkem sõbralikkust ja mõistmist ilmutada. Mõtle sellele, et kui sina teisi ei toeta, siis ühel päeval võivad nad sind hätta jätta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Rutiinne töö ei sobi hästi, sul võib tekkida soov oma ülesanded kellegi teise kaela veeretada. Võimalik, et suudadki seda teha, eriti juhul, kui oled kellegi ülemus.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Küllap veedad päeva peamiselt arvuti taga. See ei tähenda, et sa pidevalt mingeid tööasju ajaks, võid hoopiski leida huvitava meelelahutuse ja sellele pool päeva raisata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Keskendud küll hästi, kuid kipud varju jätma oma tegevuse inimlikuma poole. Pead töiselt edasi liikudes ka teise inimestega rohkem arvestama.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algaval eluaastaringil oled tundlik ja loominguline. Oskad enda ümber toimuvat märgata ja lahti mõtestada. Tunnetad vaistlikult, kuidas tekkivates olukordades käituda. Vaimne töö edeneb. Pane rõhku koostööle – kui tegutsed kaaslastega koos, ühise eesmärgi nimel, võite saada hakkama vägevate asjadega.