Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 8. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Avad hommikul silmad julgete unistustega, mille täideviimine tulevikus on võimalik – muidugi, palju sõltub ka sinu enda tegevusest. Paljugi on veel salasoovide tasandil.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võib täituda mõni ammune unistus. Tunned, et sind mõistetakse, hoitakse ja armastatakse. Oskad ka ise kallitele inimestele hoolimist välja näidata.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled aktiivne ja julge, valmis ette võtma põhjalikke muudatusi. Kui su elus on midagi niisugust, mis on oma aja ära elanud, oled valmis sellest lahti laskma.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled tundeline ja tujukas. Sulle meeldib seltskonnas viibida, et samas oled teiste suhtes kriitiline. Ootad neilt tähelepanu ja tunnustust, kui seda ei saa, kipud haavuma.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui nädala-paari eest mingi soodsa olukorra maha magasid, pole mõtet end kahetsusega piinata. Ole valmis tegutsema, sest tõenäoliselt antakse sulle teine võimalus.

Neitsi
23. august – 22. september

Lahkarvamused koduste ja armsamaga on kerged tekkima. Kipud oma seisukohtades jäik olema ja neid resoluutselt esitama, see aga viib sõnasõdade ja uste paugutamisteni.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Armusuhetes võib toimuda olulisi muutusi. Kui suudad kallimat mõista ja väärtustada, saad suhte uuele, usalduslikumale tasandile viia, sidet tugevdada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled tundlik, vastuvõtlik ja tähelepanelik. Hoia silmad-kõrvad lahti, võid vastuse saada tähtsatele küsimustele, mis on sind juba mõnda aega vaevanud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tunnetad tasakaalu oma unistuste ja tegelikkuse vahel. Oled loomingulisusega laetud, sind võib paeluda müstika, ent samas tajud ka reaalsuse piire.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Raske on mõista neid, kes on teistsugusel seisukohal kui sina. Oled valmis oma arvamuste ja ideede kaitsmiseks jõuliselt võitlema. Kuigi – sul ei pruugi sugugi õigus olla…

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Eelistad olla kodukeskne, tahad oma elamist kaunimaks ja mugavamaks muuta. Küllap naudid ka maitsvate roogade valmistamist ja külaliste võõrustamist.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Lähed liiga kergesti põlema. Kui keegi avaldab mõtteid, mis sinu arvamusega ei kattu, võtad seda otsese rünnakuna. Nii võib mõttevahetus kiiresti sõnasõjaks kasvada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algamas on loominguga tegelemist soosiv aastaring. Fantaasia on lennukas ja tundemaailm rikas. Võivad avalduda sensitiivsed võimed, mille arendamine maailma sinu jaoks märksa värvikamaks muudab. Otsuseid teed ennekõike teravale vaistule toetudes, võta mõistustki kuulda. Äriasju võtad kainelt, sõlmid kasulikke suhteid.