Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 7. august (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Teistest inimestest ja nende tegutsemismotiividest on raske aru saada. Ära õta isiklikult käike, mis sulle ei meeldi – need ei pruugi olla suunatud sinu vastu.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hea oleks midagi, mis peaaegu valmis, nüüd lõplikult korda teha. Päev sobib hästi selleks, et parandada varasemaid vigu ja teha mitmesuguseid täpsustusi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Täna pead ettevaatlik olema ja kindla peale välja minema. Parem on, kui tegeled rahumeelselt oma asjadega ning ei lase end tõmmata konfliktidesse.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Nii, nagu sina suhtud teistesse, suhtuvad nemad sinusse. Tundub, et maailmas valitseb tasakaal ja õiglus. Kanna hoolt selle eest, et positiivset suhtumist välja teenida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Päikese ja Jupiteri trigooni toel oled särasilmne ja optimistlik. Täna on tõesti nii, et julge pealehakkamine on pool võitu. Tubli töö ja sorts õnne annavad kätte ka teise poole.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled täiesti kindel, et just sinu arvamus on ainuõige ja ootad, et ka teised asjast samamoodi aru saaks. Kui kohtad teistsuguseid seisukohti, üritad ennast jõuliselt maksma panna.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Keegi nõuab sinult liiga palju. Oma lepliku ja konflikte vältiva loomuga oled ta ehk pisut ära ka hellitanud, aga nüüd võib su kannatatus katkeda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui oled kellelegi midagi lubanud, aga lubadust täita ei suuda, siis teeb see, kui kõrvale hoiad ja omaette põed, asja veelgi hullemaks. Räägi talle ausalt ära, miks niimoodi läks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ümmarguse jutu ajamisest pole mingit kasu, pealegi on igav seda kuulata. Kui sul midagi öelda on, tee seda konkreetselt. Sel juhul sind võetakse tõsiselt.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Miski, mis oli siiani ebakonkreetne, saab nüüd selgemaks; sa näed selgemalt ka sihte, mille poole liikuda. Näed, et teine inimene tuleb sulle vastu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõtled inimesele, kellega kohtusid kuu või paar tagasi. Lubasid temaga ühendust võtta, aga ometi ei ole sa seda teinud. Võiksid ta nüüd siiski üles otsida.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Eriti suure surve all oled täna juhul, kui sul on kunagi olnud lubamatuid lähisuhteid kolleegidega. Näe vaeva selle nimel, et saladused endiselt salajasse jääks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Päikese ja Jupiteri ühendusega algav aastaring on paljutõotav. Enesekindlus ja optimistlik meeleolu tagab juba pool võitu. Siiski – ainult heale õnnele lootma jäädes asjad iseenesest ei edene. Laiskusest tuleb võitu saada, end pidevalt arendada ja plaani järgi tegutsema ärgitada. Suhetes tuleb arvestada teise poole vajadustega.