Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
5. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 6. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võid ennast väga energilisena tunda, tahad kohe tegutsema tormata. Hoia ennast natuke tagasi, planeeri enne oma tegevusi, siis on lootus edu saavutada suurem.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võid end väsinu ja tüdinuna tunda. Tahaksid aja maha võtta, aga mingid kohustused pressivad peale. Tee ära, mis vaja, siis saad endale ka puhkust lubada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Emotsionaalses plaanis raske päev. Tahaksid ehk oma tegevusele käega lüüa, sest tunned, et ei saa millegagi hakkama! Õhtupoolikul läheb õnneks kergemaks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Lähedaste inimestega ei pea pidevalt ninapidi koos olema – anna oma partnerile rohkem ruumi ja vabadust ning tee midagi ainult enda tahtmist mööda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tahad kangesti tööd teha. Võib tekkida ka mingi uus tööpakkumine – isegi kui praegusega sada protsenti rahul oled, tasub seda uut võimalust ikkagi lähemalt uurida.

Neitsi
23. august – 22. september

Aeg soosib pigem sisse tallatud radu pidi käimist ja harjumuspärase töö tegemist. Tõenäoliselt pole sa praegu kuigi seltskondlik, vajad aega üksinda olemiseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Täna pole mõtet enne tegutsema hakata, kui kogu tegevus põhjalikult läbi on mõeldud. Ürita esmalt oma olukorda adekvaatselt hinnata.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tunned ebamäärast rahutust ja rahulolematust oma olukorraga. Tundub, nagu sujuks teistel asjad paremini kui sul. See lõputu võrdlemine ei vii sind kuhugi, keskendu iseendale!

Ambur
22. november – 21. detsember

Keerulisena näiv olukord ei pruugi seda päriselt olla. Vaja on analüüsida, oma probleeme heade sõpradega arutada – kui asjadest valju häälega räägid, muutub kõik lihtsamaks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oluliste asjade juhtumine ei sõltu kuigi palju välistest teguritest, kõige olulisem on sinu enda valmisolek. Teadvusta endale oma vajadusi ning mis tulema peab, see tuleb.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Üksinda pusides jõuad ka edasi, aga väga vaevaliselt. Proovi teisi mõista ja neile nende ebatäiuslikkus andestada ning elu muutub nagu imeväel kergemaks ja kenamaks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võimalik, et vanemad või sugulased tahavad mõjutada mingeid sinu otsuseid. Enne, kui vanema põlvkonna nõuannet kuulda võtad, analüüsi asja oma seisukohast.

Sünnipäevalapsele

Palu õnne, Lõvi! Tunned end üldiselt heas tasakaalus olevana, küllap oled eluga rahul. Ära sellepärast hoogu maha võta – saab minna veel paremaks! Kui teed tööd, tuleb ka raha. Hoia suhteid kallite inimestega. Minevikus toimunu võib sind ehk pisut ebakindlaks muuta, julgust kahandada. Väärtusta kunagisi õppetunde, kuid ebakindlusel lase minna.