Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. august 2019, 22:31

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 5. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tunned rõõmu füüsilisest tegevusest, et oled ilmselt vormis, tugevam ja ilusam kui mõne aja eest. Tead päris täpselt, kuivõrd oluline on samas vaimus ka edasi jätkata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Vajad ning oled selle saamise nimel kohati valmis ka üsna pentsikuid asju ette võtma. Kui sind küllalt ei märgata, solvud kergesti ja hakkad lihtsalt mossitama.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Olulised sündmused leiavad aset just siis, kui aeg on küps ning sina nendeks valmis, niisiis ära proovi sündmustest ette rutata. Ära tunne puudust sellest, milleni sa praegu ei küündi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hea päev probleemide lahendamiseks nii kodus kui töökohal. Ka keerukad asjad edenevad hästi, kui meeskond ühiste eesmärkide nimel pingutab.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Päev võib tuua selgusehetke – äkitselt mõistad, kes sinust tegelikult hoolib, kes aga hoolimist või lugupidamist teeskleb. Saad aru, kuivõrd palju sõltub rahulolu õige kaaslase valimisest.

Neitsi
23. august – 22. september

Soodne hetk reisi alustamiseks ja aktiivseks suhtlemiseks. Leiad palju ühist ka selliste inimestega, kellel on sinust erinev taust. Võid leida endale uue huvitava sõbra.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind muudab üsnagi nukraks, et inimene, kellest sa südames hoolid, sinust kui tühjast kohast mööda kõnnib. Samas saad sa ise tema käitumist väga palju mõjutada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled oma heade kaaslastega ühel lainel, kui teil on ka erinevaid seisukohti, siis need vaid täiendavad üksteist. Võimalik, et sõprussuhtest areneb armastus.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõtted on rohkem isikliku elu juures, ka seksiteema on seejuures oluline. Kui saad armsamaga kahekesi õhtu veeta, võib see kujuneda mitmes mõttes meeleolukaks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päev võib sinuni tuua infot, mis sind ammu painanud saladuse lahendab. Sul on suurepäraseid võimalusi nii armu- kui ärisuhete arendamiseks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Päev sobib suurepäraselt ideede genereerimiseks ja plaanide ellu rakendamise alustamiseks. Rahaasjad sujuvad, ka on läheduses inimesi, kes annavad väärtuslikku nõu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kuigi mõtted kipuvad tiirlema vaid ühe teatud isiku ümber, ära unusta oma lähedasi ja sõpru – nemad vajavad sind ju ikka ka ning sul on positiivset energiat, mida neilegi anda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algaval eluaastaringil tuleb sul ennast arendada. Alal, milles end kindlalt tunned, on kohustus oma teadmisi jagada nendega, kes on alles õpipoisi rollis. Kui sa leiad õiged koostööpartnerid ja targad nõuandjad, laabuvad raha- ja äriasjad suurepäraselt. Heast sõbrast võib ühiste hobidega tegelemise käigus armastatu saada.