ADEELE SEPP, JAAN JAAGOFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
23. august 2019, 12:29

FOTOD | Adeele Jaago jagab armsaid hetki elu ilusamaist päevast (46)

Augusti esimesel nädalavahetusel abieluranda sõudnud näitleja Adeele Jaago jagab Facebookis pilte erilisest päevast.

„Me saime oma pulmapildid kätte. Hoiatus – hakkan neid siin üleujutama. Ohh kui vinge on seda päeva meenutada,“ kirjutab ta, tänades kõiki kes aitasid neil seda tähistada.

„Esimesed pildid siin on ettevalmistusest. Käed ikka värisesid. Nii mul kui ka Jaanil. Merle Liinsoo tegi mind imeilusaks. Ettel Poobus tegi meile sõrmused ja mulle kõrvarõngad. Kleidi autor on Mari-Liis Saretok. Lilleseadja Anneli Lilienthal. Kunstnik Getter Vahar ja co. Megatiim. Sügav kummardus,“ kirjutab ta.

3. augustil pidasid Lõuna-Eesti maalilise looduse keskel pulma Adeele Sepp ja Jaan Jaago – sündmust tähistati 120 külalisega Eesti unikaalseimas ja suurimas palkmajas, Greete motellis.

"Terve päeva kestel valdas mind eufooriaseisund," ütleb Adeele. "Abiellusin kõige vingema mehega maamunal ja kohal olid minu kõige kallimad ja ägedamad inimesed."

Abielludes võttis Adeele perenimeks Jaago. Abikaasad kasvatavad juba ühist, peagi aastaseks saavat tütrekest, kel nimeks Salmeli.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Adeele jagas Instagramis pilti, kus ta poseerib koos Jaaniga. Näitlejanna võttis endale mehe perekonnanime, muutes sellega ära enda Instagrami ja Facebooki kontonime ja lisades pildi pealkirjaks „Härra ja proua Jaago ❤️ 3.08.19“

View this post on Instagram

Härra ja proua Jaago ❤️ 3.08.19

A post shared by Adeele (@adeelejaago) on

Noored ilmusid esmakordselt käsikäes avalikkuse ette 2015. aastal Ugala teatri peol U-Gala.

Eelmise aasta 29. septembril sündis paarile imearmas tütar Salmeli.

Kuressaarest pärit Adeele Sepp on õppinud Tartu ülikoolis semiootikat ning 2013. aastal lõpetas ta Tartu ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia näitleja ja lavastaja eriala. Samast aastast töötab näitlejanna Ugala teatris. 

Jaan Jaago on tunnustatud kitarrist, kes on kuulub Curly Stringsi ja on varasemalt mänginud koos Jalmar Vabarna ning Argo Valsiga muusikakollektiivis Viljandi Guitar Trio. Ta on kuulunud ka tänaseks laiali läinud ansambli Tenfold Rabbit ridadesse.