Raamat

Himmleri Eestist pärit ihuarst päästis sadu tuhandeid elusid (47)

LISA KOMMENTAAR

4. august 2019, 14:16
Natsionaalsotside ja sionistide liidust. http://dazzle.ru/antifascism/snvggrtdf.shtml#10
meenutaja4. august 2019, 12:39
Eestlaste mahalaskmised Tallinna Metsakalmistul august - september 1944. Ja ei mingit mälestusmärki! http://vana.kesknadal.ee/est/uudised?id=1977
4. august 2019, 13:40
kommuniste lasti maha,ei neist mul kahju ole.ja kes kesknädalat usub,saab ikka täiega petta.
to täna, 13:404. august 2019, 14:48
Hitleril oli kava teha III Reichi auaarialasest Trotskist võidu korral Venemaa asevalitseja. See näitab sedagi, et neil olid ühed ja samad peremehed. 1935. aastal korraldas Rosenberg Hessi ja Trotski kohtumise, ja Hispaania Kodusõjas võitlesid trotskistid stalinistide vastu. Samal ajal toimusid NLiidus repressioonid trotskistide vastu. 1941.aasta 14. juunil küüditati ka Eestist trotskiste Siberisse.Eesti NSV ajalooõpikutes kirjutati, et Anvelt, Pöögelmann jt eesti kommunistid olid trotskistid ja said paraja palga... http://www.trueinform.ru/modules.php?name=News&sid=46567
erinevus4. august 2019, 14:54
„ Stalini oponent Trotski nõudis rahva täielikku orjastamist tööarmeedes. Vahe sunnismaise teo-orjusega seisnes vaid selles, et talupoeg töötas osa ajast mõisniku, osa aga enese heaks. Kuid marksistlikes-trotskistlikes tööarmeedes kavandati ainult käskija kasuks töötamist. Teo-ori võis end mõisniku käest vabaks osta, kuid trotskistid püüdsid säärast võimalust vältida, nad tahtsid täielikult kaotada eraomandi ja raha.“ – Viktor Suvorov, Puhastus, Tallinn 2000, lk 112–113.
4. august 2019, 12:18
Eks toimusid tranfertehingud. Sionistidele sobivad juudid saadeti Rootsi ja vastu saadeti sõjapidamiseks vajalikke vahendeid.
Kersten peaks meile kõigile suureks eeskujuks olema, eriti aga na.tsi-ja ra,s,sistekretele3. august 2019, 19:10
Feliks Kersten oli väga tark, väga empaatiline ja tõeline EESTLANE, tõeline I-nimene, suure algustähega, kes rahasaamise asemel nö kauples Himmlerilt välja sajadja sajadtuhanded, kui mitte isegi inimelud! Himmler oli oma haiguse pärast erilise ravivõimetega Kerstenist nii sõltuv, et täitis kõik Kersteni soovid - isegi selle soovi päästa inimelusid - olgu nad hollandlased, juudid või kestahes. Ta päästis hu.kka.mi.stest ja deporteerimistest igast rahvusest inimesi.
Müts maha ja sügav kummardus eestlase Felix Kersteni ees! Puhka rahus!3. august 2019, 19:13
Peale sõda anti Kerstenile Hollandi kõrgeima autasu – Oranje-Nassau ordeni. Järgnesid riiklikud tunnustusavaldused – mitme riigi, sealhulgas Soome ja Rootsi Punase Risti ordenid. Prantsusmaa president Charles de Gaulle andis talle üle Prantsuse Auleegioni ordeni, millega kaasnes eraldi tänuavaldus prantsuse juutidelt. Kersteni auks istutasid juudid Iisraelis „Õiglaste alleel“ seitse puud.
mis te fantaseerite, lugege wikipediat3. august 2019, 19:20
Peale sõda anti Kerstenile Hollandi kõrgeima autasu – Oranje-Nassau ordeni. Järgnesid riiklikud tunnustusavaldused – mitme riigi, sealhulgas Soome ja Rootsi Punase Risti ordenid. Prantsusmaa president Charles de Gaulle andis talle üle Prantsuse Auleegioni ordeni, millega kaasnes eraldi tänuavaldus prantsuse ju-u-tidelt. Kersteni auks istutasid ju-u-did Iisraelis „Õiglaste alleel“ seitse puud.
Kersteni eeskujust oleks meil kõigil, eriti aga natsi- ja rassistekretel tohutult palju õppida, 3. august 2019, 19:05
Ta oli väga tark, väga empaatiline ja tõeline EESTLANE, tõeline I-nimene, suure algustähega, kes rahasaamise asemel nö kauples Himmlerilt välja sajadja sajadtuhanded inimelud! Himmler oli oma haiguse pärast erilise ravivõimetega Kerstenist nii sõltuv, et täitis kõik Kersteni soovid - päästa inimelusid - hollandlasi, juute, jt. ta päästis igast rahvusest inimesi. Peale sõda anti Kerstenile Hollandi kõrgeima autasu – Oranje-Nassau ordeni. Järgnesid riiklikud tunnustusavaldused – mitme riigi, sealhulgas Soome ja Rootsi Punase Risti ordenid. Prantsusmaa president Charles de Gaulle andis talle
C3. august 2019, 22:20
Kersten ei olnud eestlane.
väike eksitus jah4. august 2019, 12:15
Kersten oli tõesti Hollandi päritoluga, aga ta sündis ja kasvas Eestis ja lõpetas Eestis ka gümnaasiumi ja Põllutöökooli.
4. august 2019, 12:20
. Prantsusmaa president Charles de Gaulle andis talle üle Prantsuse Auleegioni ordeni, millega kaasnes eraldi tänuavaldus prantsuse ju-u-tidelt. Kersteni auks istutasid ju-u-did Iisraelis „Õiglaste alleel“ seitse puud.
JipikaiJee3. august 2019, 16:48
See Starikov on vana itske näru ja sõimab sakslasi nagu suudab. Venemaal ei lasta "eetrisse" mitte kedagi kes vähegi adekvaatset infot 3Riigi suhtes jagab. Neile kes inglise keelt valdavad aga üks viide - aitab ehk edasi mõista asjaolusi - mourningtheancient.com/truth.htm
loe mida tahad4. august 2019, 12:07
Venemaal on väljaandeid ja portaale nö seinast - seinani!
onu3. august 2019, 14:21
Kui Himmler oli SS juht, siis minu teada SD juht Schellenberg oli Eesti juurtega... Võib isegi öelda, et pooleldi eestlane...
sa ajad midagi segamini3. august 2019, 18:38
Waltesr Schellenberg SD juht nüüd küll eesti juurtega ei olnud, loe Wkipediat
4. august 2019, 12:22
SS-i ja politsei kõrgeim juht Baltimaades obergruppenführer Friedrich Jeckeln, kes hukati 1946. aasta 3. veebruaril Riias, teatas kohtus: „ Himmler formuleeris mulle oma arusaamise järgmiselt: Ostland, see tähendab Leedu, Läti ja Eesti kujutab endast põlist sakslaste ala. Seda poliitikat tuleb ka edaspidi ajada selliselt, et sakslastele loodaks kõige suurepärasemad võimalused mainitud territooriumile asumiseks. Himmler rõhutas, et vaid tühine vähemus lätlasi, leedulasi ja eestlasi on väärt saama Saksamaa kodanikeks.
4. august 2019, 13:42
nkvd peksis need nn.tunnistused jeckelnilt välja,need pole mingi tõestus.
abwehrnebenstelle4. august 2019, 14:12
Eesti sõjaväeluure oli meiega tihedates sidemetes. Me andsime neile pidevalt nii rahalist kui ka tehnilist abi. Eesti sõjaväeluure tegevus oli suunatud just Nõukogude Liidu vastu. Sõjaväeluure ülem kolonel Richard Maasing külastas igal aastal Berliini. Osakonna “Abwehr-I” ülema ooberst Hans Piekenbrock'i ülestunnistus 25.veebruaril 1946. aastal.
4. august 2019, 20:53
ka piekenbrock läbis nkvd uurijate eritöötluse,peale mida oli nõus ennast kasvõi hiina keisriks tunnistama.
3. august 2019, 12:18
Poleks ime kui sellise tempoga avastusi tehes varsti ka mõne natside gaasikambri avastavad. Tänapäeval elavad juudid on ju kõik gaasikambrist ime läbi pääsenud ja küllap nad õige gaasikambri ära tunnevad kui leitakse. Hea teada, et Himmleri mehed inimeste päästmisega tegelesid aga kahju, et kõiki ei suudetud juutide käest elusalt päästa.
föderaaleuroopa4. august 2019, 14:10
Aastal 1930 reklaamis Saksa finantsist ja hilisem Hitleri valitsuse majandusminister Hjalmar Schacht teistele rahvusvahelistele finantsistidele Hitlerit kui rahvusriikide likvideerijat ja vabaturu tekitajat Euroopas. Toetades Hitlerit, luuakse Euroopa suurune Veneetsia.
fantaasialend3. august 2019, 12:18
Kahjuks ei saa artiklit lõpuni lugeda, seetõttu siis mõned oletused. Tõenäosuse piirides. Ilmselt sattus too Kersten pärast sõda Simon Wiesenthali sõjaroimatrite nimekirja, kuhugi etteotsa. sest et tema süü on mõõtmatult suur, Sest et ta ülemtimukat Himlerit ravitses. Kuigi oleks pidanud tollel protseduuri ajal hoopiski kaela kahe korra käänama. Või kuidagi muud moodi teispoolsusse aitama.
mida te siin fantaseerite, lugege Wikipediat,3. august 2019, 19:16
Vastupidi- Kerstenit austati peale sõda nagu suurt kangelast, ta oligi suur kangelane! Peale sõda anti Kerstenile Hollandi kõrgeima autasu – Oranje-Nassau ordeni. Järgnesid riiklikud tunnustusavaldused – mitme riigi, sealhulgas Soome ja Rootsi Punase Risti ordenid. Prantsusmaa president Charles de Gaulle andis talle üle Prantsuse Auleegioni ordeni, millega kaasnes eraldi tänuavaldus prantsuse juutidelt. Kersteni auks istutasid juudid Iisraelis „Õiglaste alleel“ seitse puud.
mis te siin fantaseerite, lugege wikipediat3. august 2019, 19:17
Peale sõda anti Kerstenile Hollandi kõrgeima autasu – Oranje-Nassau ordeni. Järgnesid riiklikud tunnustusavaldused – mitme riigi, sealhulgas Soome ja Rootsi Punase Risti ordenid. Prantsusmaa president Charles de Gaulle andis talle üle Prantsuse Auleegioni ordeni, millega kaasnes eraldi tänuavaldus prantsuse ju-u-tidelt. Kersteni auks istutasid ju-u-did Iisraelis „Õiglaste alleel“ seitse puud.
liber3. august 2019, 10:16
http://nstarikov.ru/club/44163 Natsionaalsotsialism kui liberalismi kõrgeim staadium.
4. august 2019, 13:58
Theodor Adorno jätab otse ütlemata, mida see tegelikult tähendab, kuid tähendus ilmneb eelnevast: kui liberaalmajanduslik mõtlemine ja üldse konservatiivne mõtteviis on fašistlikud ning kui inimese muutmiseks on vaja muuta tervet ühiskonda, jääb ainsaks võimaluseks sotsialism. https://objektiiv.ee/kultuurimarksism-kui-vandenou/
IRW3. august 2019, 10:16
niinagu Rosenberg päästis saksamaa natsi ideolooiaga?!!.... mullitavad niinagu liberastid pagulastega maailma päästmisest.
täiendaja4. august 2019, 12:30
1941. aasta 2. aprilli Rosenbergi memorandum. Eesti, Läti, Leedu Nende piirkondade suhtes kerkib küsimus, kas ei peaks neist tulevikus saama Saksa asustusala rassiliselt kõlbulike elementide saksastamisega. Tuleb hoolitseda selle eest, et suur osa intelligentsist (eriti läti haritlaskonnast) asustataks ümber põlistele Vene aladele. Tuleb näha ette saksa maaelanikkonna suurearvulist ümberasustamist Eesti, Läti ja Leedu territooriumile; võimaluse korral võiks tõmmata neile territooriumitele suurema kontingendi selleks eesmärgiks kõlblikke saksa asunikke volga sakslaste seast.
4. august 2019, 13:47
ei suudetud kindralkubermangugi sakslasi saada,liiati siis baltimaadesse,kus s1tt kliima ja kivised põllud?
Tore ajalugu3. august 2019, 10:08
Iga päev tuleb uusi natside kuritegusid välja ja selgub sadu tuhandeid või isegi miljoneid uusi ime läbi pääsenuid. History ja teised juudimeedia kanalid ainult Hitleri kuritegudest pajatavadki. Tore on teada, et elude päästmine siiski nii lihtne oli ja hirmsad natsid ei suutnud midagi teha kui kellelgi tekkis tahtmine sadu tuhandeid inimesi päästa. Eks homme kuuleme jälle uutest Hitleri plaanidest ja uutest pääsenutest.
hmm3. august 2019, 11:54
peabki pajatama, sest hitler tappis väga palju inimesi, alustas teise maailmasõja ja ka meie eesti kinkis oma salalepingutega stalinile. ka soomet stalin ründas kuna hitler talle selleks loa andis. soomlased said sellest lõpuks teada ja kapituleerusid 44 aastal. hitler mängis suurt sõpra soomlastega, aga ise oli soome juba ammu reetnud. selline mees oli hitler ja kogu see natsi saksamaa.
Odin3. august 2019, 12:11
To hmm: Kuigi Hitler algatas II MS olid selles süüdi eelkõige need, kes surusid Saksamaale peale häbiväärse Versaille rahulepingu. Stalin rikkus Molotov-Ribbentropi lepingut ja seetõttu oli Saksamaa sunnitud 1941.a. Venemaad ründama. Mis puutub Soomesse, siis Hitler ei reetnud Soomet vaid pigem Soome Saksamaad kui astus 1944.a. sõjast välja. Saksamaa oli ainus, kes varustas Soomet relvadega võitluseks Punaarmeega. Sa kas oled liialt naiivik ja langenud punapropaganda ohvriks või oled koguni ise agitaatori ja propagandistina töötanud?!
Elude päästmise eest aitäh ei öeldud3. august 2019, 12:41
Sõja ajal oli Ungaris Rootsi saatkonnas tööl krahv Raol Wallengerg, kes organiseeris Ungari juutide päästmist. Väljastades mitmekümnele tuhandele Rootsi passid (ilma mingi seadusliku aluseta). Rootsi passiga muutus juut natside jaoks neutraalse Rootsi kodanikuks, kes oli Rootsi riigi kaitse all. Samuti Rootsi lippe, mida saaks majadele heisata. Märku andmaks, et seal elavad Rootsi kodanikud. Ja tänu päästmise eest? Kui venelased Budapesti vallutasid, panid nad immuniteeti omava, neutraalse riigi diplomaadil käed raudu ja vedas Moskvsse Lubjankale. Beria piinapinki. Kus too 17.01. 1947 surigi.
09:08 ekrena.tsile3. august 2019, 19:28
Vaimuhaige Hitleri alustatud Teise Maailmasõja tulemusena hukkus ligikaudu 62 miljonit inimest: teljeriikide (Saksamaa ja selle liitlaste) poolel 11 miljonit ja Nõukogude Liidu ja selle liitlaste poolel 51 miljonit.
4. august 2019, 10:51
II maailmasõja organiseerisid tegelased London Cityst ja Wall Streetilt. Aga kui Trotski saanuks Nõukogude Liidus võimule, siis poleks Hitlerit vaja olnudki.
to Elude päästmise eest aitäh ei öeldud4. august 2019, 12:33
Üheks põhjuseks oli näiteks see, et Wallenberg ei päästnud nõukogude juute.
4. august 2019, 14:04
http://kesknadal.ee/2019/08/03/hitleri-mein-kampf-ei-olnud-moeldud-koigile-rahvastele/ Põhjuseks oli näiteks seegi, et see raamat kirjeldas Saksamaa laienemist Ida - Euroopa aladele. Saksa okupatsiooni ajal "Mein Kampf" Eesti Direktoraadis ei ilmunudki!
4. august 2019, 14:09
1933. aasta aprillis kohtusid Genfis Goebbels ja Poola välisminister Beck. Leiti, et Saksamaa ja Poola huvid Ida – Euroopas langevad kokku. Mõlemad riigid võivad oma territoriaalprobleemid lahendada Nõukogude Liidu ja Balti riikide arvelt. Poola võib saada Danzigi koridori eest Leedu ja väljapääsu Mustale merele, Saksamaa pretendeerib Lätile ja Eestile.
toivo3. august 2019, 06:20
arsti elukutse pole ainult tapmine.
Oli natše, 3. august 2019, 00:28
kes päästsid tuhandeid inimesi surmast, aga teate kas või ühte kommunistist timukat, kes gulagis inimesi päästis surmast.
. 3. august 2019, 03:42
Oli,komissar kes kuulus aadlike hulka.Ta hukati 53 aastal kuna säästis 12 elu.Kaks perekonda.
Ära nimeta kommuniste timukateks.3. august 2019, 08:16
Timukas ei hukka süütuid inimesi.Ta viib täide kohtuotsust.Mõrtsukad tapavad süütuid inimesi.Ja seda just kommunistid on.Põlegu nad põrgus.
@.3. august 2019, 08:17
Ole hea,värskenda mu mälu.Kes see komissar oli?
kolla3. august 2019, 08:18
Solovetski saartel olevat valvurid naisvangidele teatud teenete eest leiba andnud ja niimoodi nende eluiga pikendanud.
3. august 2019, 09:52
Siis lausa samasugused tiibadega ingld nagu punanerist ja rahuvalvajad.