Foto: Facebook
Inimesed
2. august 2019, 09:59

Bobby Kennedy 22aastane tütretütar leiti surnuna (11)

Bobby Kennedy tütretütar Saoirse Kennedy Hill suri ootamatult poliitdünastia Massachusettsi elamukompleksis. Kahtlustatakse, et 22aastase neiu viis hauda üledoos.

Kennedyte kuulsasse elamisse Massachusettsis Hyannis Portis kutsuti neljapäeva pärastlõunal kiirabi. Kuulu järgi seiskus president John F. Kennedy venna Robert F. Kennedy tütretütre süda Roberti lese, 91aastase Ethel Kennedy majas. Saoirse Kennedy Hill toimetati Cape Codi haiglasse, kuid seal jäi vaid üle konstateerida neiu surma. Võimud uurivad surmajuhtumit, kahtluse kohaselt tappis Kennedyte klanni võsukese uimasti üledoos.

Kennedyd ütlevad ajakirjale People tehtud avalduses, et nad on leinast murtud. "Saoirse elu oli tulvil lootusi, potentsiaali ja armastust. Ta hoolis väga oma sõpradest ja perest, eriti ema Courtneyst, isa Paulist, kasuema Stephaniest ja vanaema Ethelist."

Saoirse ema Courtney (62) oli Bobby (1925 - 1968) ja Ethel Kennedy 11 lapsest viies. Tütar oli Courtney ainus laps. Abielu tüdruku isa Paul Hilliga oli parajalt kõmuline: iirlane oli istunud 15 aastat vangis kuriteo eest, mida ta polnud toime pannud. Hill kuulus nn Guildfordi nelikusse, kelle ühest liikmest Gerry Conlonist räägib film "Isa nimel". Nelik mõisteti süüdi pommitamises, mille tegelikult oli toime pannud IRA. Süü võtsid nad omaks pärast pikka piinamist, mida "Isa nimel", peaosas Daniel Day Lewis, ilmekalt kujutab.

Courtney ja Paul abiellusid 1993. aastal. Neli aastat hiljem tuli ilmale Saoirse, kuid abielu purunes 2006, kui tütar oli üheksane.