Jaagup Tuisu uus muusikavideo singlile "Hetkes"Foto: Jürgen Vainola
Saund
1. august 2019, 17:31

VIDEO | Superstaarikasvandik Jaagup Tuisk andis oma sünnipäeval välja suvest ja romantikast pakatava muusikavideo (1)

"Eesti otsib superstaari" saatest kuulsust kogunud saatesarja finalist Jaagup Tuisk andis oma sünnipäeval välja suvise uue singli pealkirjaga “Hetkes”.

Tegu on noormehe kolmanda endakirjutatud looga. Varasemad Tuisu enda poolt kirjutatud laulud kandsid nimesid “Käes nüüd aeg” ja “Legendid oma loos”. Tuisu viimane avaldatud lugu oli hoopis kaverlugu Ed Sheerani loole “Perfect”. Tänaseks on seda videot vaadatud pea 400 000 korda.

Noormees loodab, et “Hetkes” saab meele rõõmsaks teha vähemalt sama paljudel kuulajatel. “Tulin selle loo mõttele mõistes, et tahest tahtmata ei jõua me alatihti oma ilusamates momentides mõistagi, et just see hetk siin on see, millele hakkame aja möödudes tagasi vaatama ja mõistma, et "pekki, selles hetkes olin õnnelik" ,” avaldas ta laulu sünni tagamaid.

Videos on näha sõpru, kes justnimelt selliseid mälestusi loovad. Samuti võib videos vilksamisi näha Jaagupit näitlejanna Pirte Laura Lemberiga, kes videos kehastab noormehe tüdruksõpra. Võtted viisid noored ka Prisma kauplusesse, kus veidikene möödakäijatele sõud tehti.

Jaagup usub, et selle loo puhul on rõhk aususel ja lihtsusel. “Nendes lihtsates hetkes peitub ka see rõõm ja õnnelikkus. Näiteks kuidas me papsiga mu lapsepõlves koos puidust kitarri meisterdasime, vanaemaga koos pannkooke tegime, nii et nende mesine lõhn üle terve maja käis või kui su esimene armastus su kätt esimest korda riivas ja te naersite,” sõnas ta lõpetuseks.