Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
3. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 4. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Mis võiks veel parem olla, kui viibida sõprade hulgas ja teha midagi niisugust, mis on teie kõigi jaoks puhas rõõm? Just selleks on sul nüüd võimalus, see tuleb täiega ära kasutada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on võimalik paljudele inimestele demontreerida, mida kõike sa teinud oled. Nende imetlevad pilgud ja kiitvad sõnad annavad tunnistust, et oled täitsa õigel teel.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võimalik, et kohtad täna inimest, keda kunagi väga armastasid. Meeldivad meenutused ja nukrus selle pärast, et palju ilusat on möödas, saadab sind õhtuni.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on võimalus kontrollida, kes on sinu tõelised sõbrad ja kes ainult niisama head nägu teevad ja omakasupüüdlikult meeldida püüavad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tunned, et miski pole maailmas juhuslik. Sellel, mida sa teinud oled, on tugev järelmõju. Keegi on kinni haaranud mingi lause, mille tüki aja eest juhtumisi ütlesid.

Neitsi
23. august – 22. september

Kõige paremini tunned ennast oma kodus. Ka suhelda on eriti hea just pereliikmetega. Kui su vanemad elavad sinust kaugel, sobib tänane päev selleks, et nendega ühendust võtta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sulle eriti ei meeldi, kui sulle vastu vaieldakse ja võid reageerida üsnagi äkiliselt. Hoia ennast tagasi, mõttetule tujutsemisele ära oma energiat raiska.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tahad olla seal, kus midagi põnevat toimub. Võid toppida oma nina ka asjadesse, mis tegelikult sinusse ei puutu. Ära võõrast konflikti oma tarkusest lahendama hakka.

Ambur
22. november – 21. detsember

Keegi muidu tore, aga lärmakas ja mitte just eriti enesekriitiline sõber võib viia selleni, et tunned viisakate inimeste seas tema pärast piinlikkust.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suudad iseennast rahulikult ja objektiivsemalt analüüsida. Näed oma emotsioone uudse nurga alt. Mingist mõned päevad tagasi tekkinud uitmõttest saab päris hea plaan.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tõttad suure hurraaga tegema mida iganes, su optimism on piiritu, nii ei tule sulle pähegi, et miski võib ka ebaõnnestuda. Peaksid enne rahmeldama asumist mõtlema.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Märkad, kui püüdlikud on inimesed sinu ümber ja kui palju head nad teevad. See tekitab heldimust ning sul tekib tunne, et pead nende rõõmustamiseks midagi korraldama.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algaval eluaastal ära mõtle sellele, kuidas autoriteetidele muljet avaldada – selle nimel pingutamine vaid pärsib tegevust, mis on sulle loomuomane. Jagub ettevõtlikkust ja vaimset energiat, äriasjus juhib sind lisaks teravale mõistusele suurepärane tunnetus. Küllap suudad hobist välja arendada äritegevuse.