Depp ja Heard 2016. aasta jaanuaris. Sama aasta mais andis Amber lahutuse sisse, süüdistades Johnnyt vägivallatsemises.Foto: LuMarPhoto/AFF-USA.com/Scanpix
Inimesed
1. august 2019, 17:04

Depp väidab, et eksabikaasa kustutas sigareti tema näkku (2)

Johnny Deppi ja tema eksabikaasa Amber Heardi kohtuvõitlusest tilgub uut infot. "Kariibi mere piraatide" täht, keda eksnaine süüdistab vägivaldsuses, nõuab Heardilt laimu eest 50 miljonit dollarit ning väidab, et hoopis tema on ohver.

Depp ja Heard jõudsid olla abielus vaid aasta. Mullu kirjeldas Amber Washington Posti artiklis elu vägivaldse mehe kõrval, kelle nime ta ei maininud. Kuid Depp andis seepeale sisse hagi, nõudes eksabikaasalt laimu eest 50 miljonit dollarit. Vastuseks hagile kirjeldas Heard Virginia kohtusse antud dokumentides, kuidas Depp teda korduvalt lõi, juustest kiskus ja kägistas, nii et ta oleks äärepealt lämbunud.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Eksabikaasa sõnul sai Johnnyst meelemürke pruukides monstrum. Amber kirjeldas kohtupabereis näiteks õuduste ööd, mil ta ihualasti ja verisena klaasikildudega kaetud põrandal oma mehe eest põgenes. Öösärgi oli Depp tal seljast rebinud. „Johnny krabas mul juustest kinni ja kägistas mind köögikülmiku najal. Üritasin end püsti ajada, aga libisesin klaasikildudega põrandal ja kapipealsel.“ Plasttelefoni kildudeks pekstes lõikas Depp endal ühe sõrmeotsa küljest. 

Amber tunnistab, et on Deppi ise löönud üheainsa korra – 2015. aasta märtsis, kui abikaasa oli ähvardanud oma Los Angelese kodus trepist alla lükata Amberi noorema õe Whitney. „Kartes Whitney turvalisuse pärast, lõin Johnnyt näkku, et tema tähelepanu endale tõmmata. See oli ka ainus kord, kui ma Johnnyt lõin.“

Depp nõuab Amberilt laimu eest 50 miljonit dollarit hüvitist. Kõik süüdistused olla alusetud – hoopis Heard olnud abielu vältel vägivaldne. Vermed olevat naine endale näkku maalinud. Väljaande The Blast valduses olevates kohtudokumentides väidab Depp, et ta sattus 2015. aasta märtsis puhkenud konflikti järel haiglasse, kuna Amber oli  visanud teda raevuhoos pudeliga, mis vigastas Johnny kätt. "Seejärel kustutas Heard sigareti vastu Deppi paremat põske," seisab kohtupabereis. 

Depp esitas asitõendiks foto, mis väidetavalt oli võetud mõni tund pärast kismat. Sellel lamab ta haiglavoodis, käsi sidemes. Paremal põsel paistab väike ovaalne märk – Deppi advokaatide väitel põletusjälg.