Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. august 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 3. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kipud end liigselt väsitama. Ära krahma endale rohkem ülesandeid, kui sa reaalselt täita jõuad, pealegi – laupäeval tahaksid sa ju tegelikult elu nautimiseks ka aega leida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Rahaasjade edendamiseks sobib päev hästi. Võid märgata üllatuslikke võimalusi. Need tuleb viivitamatult ära kasutada, sest soodne hetk möödub väga kiiresti.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Hea hetk reisile minekuks. Võta ette väljasõit kodumail – siingi leidub paiku, kus sa veel käinud ei ole. Kutsu kaasa inimene, kelle seltsis end mõnusalt tunned.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võiksid eksperimenteerida. Kui oled mõelnud, et tahaksid oma stiili uuendada ja välimust muuta, lase aga käia! Endal on põnev ja tõmbad ka teiste tähelepanu.

Lõvi
23. juuli – 22. august

On suur kunst osata igapäevastesse ettevõtmistesse põnevust tuua. Oled ülimalt leidlik ja suudad seda võlukunsti õppida. Teed elu huvitavamaks nii iseendal kui kaaslastel.

Neitsi
23. august – 22. september

See on kõikidele teada, et sa oled üks ilus ja armas inimene, kes suudab endast peaaegu et alati laitmatu mulje jätta. Täna näitad iseloomujooni, mis teisi ülllatavad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on omad plaanid, aga leidub keegi, kes järjekindlalt üritab sulle selgeks teha, et need pole kuigi mõttekad ning tasuks hoopis muuga tegeleda. Ära lase ennast mõjutada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Inimesed su ümber on kuidagi rahutud ja kergesti ärrituvad, tunned end mingil määral vastutavana selles, et neid koostööle ärgitada. Pead lepitama täielikke individualiste.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kas sul on olemas keegi, kelle ees saad olla aus, ka oma nõrku külgi välja näidata ja kõik südamelt ära rääkida? Vajadus sellise inimese järele on praegu väga suur.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ära jaga inimesi mustvalgel printsiibil. Need, kes sulle midagi pahasti öelnud on, ei pruugi kaugeltki halvad inimesed olla. Lase lahti vanadest solvumistest.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

On võimalusi tutvuste loomiseks ja suhete kiireks arendamiseks. Küllap tahad seltskonnas viibida, naudid flirtimist isikutega, kes paistavad salapärased ja ligipääsmatud.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Igakord ei saa öelda, et rääkimine on hõbe ja vaikimine kuld. Mingi ka teiste jaoks olulise informatsiooni varjamine ei anna sulle väärikust juurde.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uus aasta pakub mitmekesiseid eneseteostusvõimalusi. Hobid avardavad silmaringi. Rahaasjus on olukord muutlik, avaneda võivad äkilised võimalused, need aga on seotud suure riskiga. Enne tehingute tegemist tuleb kainelt, aga samas kiirelt mõelda. Äripartnerite käitumine või mõttekäik võib olla ootamatu.