Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
1. august 2019, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 2. august (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Täna võid üle pika aja näha inimest, kelle olemasolu on sulle väga tähtis ning kellele aina head ja paremat soovid. Tunnetad tema olulisust vägagi teravalt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tunned end nagu kala vees just oma igapäevases töises miljöös. Oskad leida lahendusi ka nendele probleemidele, mille ees sinu kaaslased end jõuetuna tunnevad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui oled jupp aega üritanud midagi osta, müüa või vahetada, siis täna võib sind lõpuks edu saata ja saad oma tehingu tehtud. Kontrolli, et kõik paberid saaks korralikult vormistatud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sind vaevab üks eelmisel nädalal tehtud viga. Oled jätnud kasutamata hea võimaluse ning teeksid nüüd palju, et taas selline võimalus saada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kõige kergem on sul silma paista tänu suurepärasele sõnaseadmisoskusele, ka kena välimus annab sulle teiste silmis plusspunkte juurde. Siiski oodatakse sult konkreetseid tegusid.

Neitsi
23. august – 22. september

Sulle meeldib keegi, sa pöörad talle tähelepanu, aga paraku ei arene suhted edasi. Pead aru saama, et vastutad ise – kui sa läbimurret ette ei võta, siis ei toimugi seda kunagi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sa ei tunne end tähelepanu keskpunktis meeldivalt, sest see tähendab ka probleemide lahendamist. Ometi pole sul täna pääsu – kõigi pilgud on suunatud sinule.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui oled õigel ajal õiges kohas olnud, on ka vajalik info sinuni jõudnud ja sel juhul sa juba tead, mida tähtsat täna ette võtta. Kui sul plaani pole, võta aeg maha ja puhka.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ära ole oma kaaslase suhtes liiga kriitiline – hukka mõista on muidugi alati kergem kui mõista, peaksid aga teiste käitumise põhjustest aru saada püüdma.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Planeeri oma tegevust eelkõige ise, ära lase lähedasel inimesel liialt oma elu korraldada. Tulevikus võib muidu tekkida olukord, mida sina enam ei kontrolli.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui vähegi võimalik, üritad töömõtted kõrvale heita ja tegelda millegi toredaga, meeldivate inimeste keskel puhata ning tõeliselt elu nautida.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Pea pidevalt meeles, et inimesed on erinevad, seda on ka nende soovid ja eesmärgid ning viisid, millega nad eesmärgi poole liiguvad. Mõistmine annab võtme nendega suhtlemiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel aastal pakatad tegutsemislustist. Oled meeskonnamängija, vajad pidevalt enda kõrvale mõttekaaslasi ja toetavaid sõpru. Tähtsad otsused võta vastu siis, kui oled asja mõistlike inimestega arutanud. Suhteid ümber kujundades ära käitu rutakalt. Mõtlematu loobumine kellestki, kes sinust väga hoolib, oleks suur rumalus.