Mr. World Estonia 2019 tiitli omanik Henri Keskküla.Foto: Viktor Burkivski
Inimesed
1. august 2019, 13:35

Sarmikas Henri Keskküla läheb püüdma maailma ihaldusväärseima mehe tiitlit (20)

Mr. World Estonia 2019 tiitli pälvinud Henri Keskküla läheb Eestit esindama Filipiinidel peagi algavatele võistlustele, kus käib tihe rebimine maailma ihaldusväärseima mehe tiitli nimel.

"Meil on hea meel teatada, et Eesti on üle 23aastase pausi taas maailmakaardil," rõõmustab Mr. World Estonia ja Mr. World Finland korraldaja Leo-Sergei Täht. "Eesti on esindatud Mr. World 2019 võistlusel, mis toimub 6.–24. augustil. Võistluse finaal toimub 23. augustil Aasia suurimal areenil Smart Arantea Coliseum, Manilas, Filipiinidel. Meie riiki esindab Mr. World Estonia 2019 tiitli omanik Henri Keskküla."

Mr. World Estonia 2019 tiitli omanik Henri Keskküla. Foto: Viktor Burkivski

Mr. World 2019 casting'ud toimusid tänavuste Eesti Iluduskuninganna 2019 valimiste raames. Žüriisse kuulusid Tiina Jantson (Missis Estonia ja Eesti Iluduskuninganna peakorraldaja), Villu Loonde (Eesti Suvemees 2004, Mr. Europe Euronation 2014 2nd runner-up, kolmas koht Euroopas), Eghert-Sören Nõmm (Sixtina Moekooli koreograaf), Viktor Burkivski (professionalne forograaf) ja Leo-Sergei Täht (Mr.World Estonia ja Mr. World Finland litsensi omanik).

Mr. World 2019 suurejooneline festival algab Manilas olümpiamängude stiilis avatseremooniaga. Võistlejaid saabub kogu maailmast ning tihe rebimine maailma ihaldusväärseima mehe tiitli nimel saab alguse kolm nädalat enne lõplikku finaali. 

"Mr. World ürituste sarjas panevad võistlejad proovile nii oma füüsilise kui ka  vaimse vastupidavuse," räägib Täht. "Toimub samuti legendaarne Army Challenge, mis on meeste tugevuse ja vastupidavuse proovikiviks. Talent & Creativity voor on seotud võistlejate tehnikaoskuste proovilepanekuga. Moevoor näitab meeste stiili- ja maitsetunnetust. Multimeedia vaatab nende karismat ja seda, kuidas võistlejad end apetiitselt tutvustada oskavad, ning loomulikult ka suhtlusoskust veebi vahendusel."

Miss Worldi organisatsiooni esimees ja tegevjuht Julia Morley ütles: "Mr. World on ainulaadne võistlus. Kõik osalejad küll võistlevad üksteisega, kuid selle aluseks on sportlikkuse, ühtsuse ja sõpruse õhkkond, mis teebki võistlusest nii suurepärase kogemuse kõigile asjaosalistele."

Eesti Misterite ajaloost: 

Andrus Raissar – Mr. World Estonia 1996, 13. koht, Istambulis, Türgis Mr. World 1996 võistlusel.

Roman Henson – Mr. Intercontinental 2001 5. koht (4th runner-up), Celle, Saksamaa Mr. Intercontinental 2001 finaalis.

Erik Nurm – Eesti Suvemees 2001, Manhunt Estonia 2001, 7. koht Manhunt International 2001, Peking, Hiina; Manhunt International 2001 finaal.

Villu Loonde – Eesti Suvemees 2004, Mister Estonia 2006, Mr. Europe Estonia 2014 – 3. koht (2nd runner-up), Mr. Europe Euronation 2014 finaal, San Remo, Itaalias.

Mr. World Estonia ja Mr. World Finland korraldaja Leo-Sergei Täht (vasakul)