Kerdo Mölder ja Rita LiiverFoto: Aldo Luud
Inimesed
1. august 2019, 11:10

UUS ALGUS! Respektiga lõpparve teinud Kerdo Mölder seikleb Indias (17)

"Iga lõpp on millegi uue algus. Täna asusime koos Priidu Heinroosiga teekonnale, mis viib meid kaugele Indiasse," annab rännutee algusest teada Kerdo Mölder, kes oli solist nüüdseks hingusele läinud ansamblis Respekt. 

"Soovime avastada India iga küla ja linna ning elada just sellist elu nagu õige India meile pakub. Kolimise ja matka eesmärk on leida ennast, avastada maailma ja kogeda midagi täiesti teist ja ennast mugavusraamidest välja tirida. Üks eesmärkidest on läbida ka India kuulsaim palverännakuteekond," ütleb Kerdo.

Kerdo ja Priit on mõlemad Indias käinud. "Sealne elu, inimesed, olustik, õhk ja olemine on just see, mida meie hinged vajavad. Siis saigi langetud otsus – me kolime Indiasse elama!" kirjutavad mehed esimeses blogipostituses. 

Mehed startisid Indiasse augustikuu esimesel päeval ja jagavad oma seiklusi ka reisiblogi vahendusel. 

"Taskus on meil kahepeale 101 eurot ning käes üks väike seljakott ja käsipagasikohver, milles on vaid hädavajalikud riided (ja muidugi Rita Liiveri* pilt)." Kerdo kirjutab, et pärast ansambli Respekt laialiminekut küsiti pidevalt, mis saab Kerdost ja mis ta edasi tegema hakkab ja just seetõttu otsustatigi ka blogi pidada. Meeste reis algab Goast.

* Rita Liiver on meeste endine bändikaaslane.