Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
31. juuli 2019, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 1. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Näed üsna hästi ära, kes on su tõelised sõbrad ning kes niisama meeldivad kaaslased. Ole tähelepanelik ja tunnustav nende suhtes, kes sind siiralt aidata ja hoida tahavad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled asjalikult meelestatud, tegeled tõsiste asjadega. Eriti hästi tuleb välja mitmesuguste materjalide süstematiseerimine ning ka detailsete tööalaste plaanide tegemine.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui sa ise kõike selgeks mõelda ei suuda, tasub alati kasutada abivahendeid. On olemas nii vastavat kirjandust kui vastaval alal tegutsevaid inimesi, kes aidata suudaks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kannatlikkus on oluline, see annab sulle edu kiirustavate ja tõmblevate konkurentide ees. Suru jalad kõvasti vastu maad ja astu tasakesi edasi. Ära rajalt kõrvale kaldu!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Täna pead olema võimeline esindama nii iseennast kui ka oma kaastöötajaid. Sinu sõnadel on suur kaal, sa vastutad päris palju. Enne, kui ütled on vaja üheksa korda mõelda.

Neitsi
23. august – 22. september

On olukordi, milles riskimine oleks äärmine rumalus. Hoia ennast tagasi. Palu kasvõi oma head sõpra, et ta su kõrval seisaks ja sind näpistaks, kui üle piiri kipud minema.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Nüüd sa alles näed, kuivõrd oluline on sõprus. Inimene, kellele oled kunagi mingis olukorras toeks olnud, astub sinu kaitseks välja, ja sellest on palju kasu.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Töiselt võib päev kujuneda pingeliseks, võimalik, et sul tuleb omajagu ületunde teha ja kõvasti vaeva näha. Kindlasti ära luba teistel omi ülesandeid sinu kaela veeretada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võid teada saada asju, mis sulle ammu juba huvi pakkunud on. Sa ei pea selleks suurt pingutama. Täna jõuab õige info sinuni justkui iseenesest, möödaminnes.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled sunnitud tegelema ka asjadega, mis sulle kohe kuidagi ei meeldi ega sobi. Kuivõrd raskeks see sulle kujuneb, sõltub aga juba sinu enese suhtumisest.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sulle on oluline ilu endas ja enda ümber. Ümberkorraldused kodukujunduses muudavad su enesetunde heaks, ka tahad endale lubada iluprotseduure.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Planeerid ühte moodi, aga välja kukub kuidagi hoopis teisiti. Mida aktiivsem oled, seda rohkem teed vigu. Ära ürita muuta seda, mida sa nagunii muuta ei saa.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algav isiklik aasta annab võimaluse jõuliseks edasiminekuks enda valitud teel. Oled taiplik ja täpne, oskad analüüsida enda vajadusi ning taipad sedagi, kes kaaslastest on kõige usaldusväärsemad. Pühendudes tegevusalale, mis sulle sügavalt huvi pakub, avastad peagi, et meeldivat asja tehes on võimalik ka korralikult raha teenida.