Kristiina Heinmets-Aigro ja Aivar AigroFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
31. juuli 2019, 15:14

TOP 10 | Armastus sai otsa! Kuulsad Eesti paarid, kelle teed sel aastal lahku läksid (33)

Juulikuu viimasel päeval teatasid poliitik Kalle Palling ja tema abikaasa Mai Palling, et on otsustanud lahku minna. Kuulsaid eestlasi, kes sel aastal armuõnne jätnud, on aga veelgi.

Martin Repinski ja Siret Kotka-Repinski

Veebruaris hakati sahistama, et 2017. aastal abiellunud Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski vahele on tulnud endine bikiinimiss, Jõhvi vallavolikogu liige Jekaterina Vassiljeva. Repinskid eitasid lahkuminekut, kuid maikuus pidid lõpuks tunnistama, et nende abielu on kriisis. Septembris pidanuks Repinskite lahutus kohtusse jõudma, kuid nädalavahetusel selgus, et kohtuistung on tühistatud. Sahistatakse ka, et Martin Repinski uus kallim olla juba lapseootelgi.

Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski Foto: Teet Malsroos

Liina ja Mihkel Raud

Juulikuu eelviimasel päeval teatasid sotsiaalmeedia vahendusel lahkuminekust Liina ja Mihkel Raud. „Armsad sõbrad! Anname teada, et meie kooselu on lõpule jõudnud. Elus ei lähe kahjuks alati nii, nagu oled lootnud. Lahkusime sõpradena ning meid jäävad ühendama kaks imelist last, kes meie päevad ka edaspidi armastusega täidavad,“ teatati Instagramis. Liinast ja Mihklist sai paar 2012. aastal, järgmiseks aastaks tegi Mihkel Liinast ka ausa naise. 2013. aastal sündis neile tütar Mirjam, 2015. aastal poeg Joosep.

Liina ja Mihkel Raud Foto: Teet Malsroos

Mailis Reps ja Agris Repšs

Veebruaris ilmus sotsiaalmeediasse pilt, kus Mailis Repsi lätlasest abikaasa Agris Repšsi võis näha poseerimas tumedapäise kaunitariga. Postituse avaldanud Rūta Duntava kirjutas pildi allkirjaks, et veedab Kuubal mesinädalaid. Hakati sahistama, et Repside abielu on läbi. Agris Repšs lausus Õhtulehele, et ta ei soovi teemat kommenteerida. „Mõistan, et minu abielu lõppemisega seotud küsimused võivad meediat huvitada. Palun siiralt mõista ka minu soovi seda teemat mitte kommenteerida ja eelkõige minu palvet säästa oma lapsi eraelulistest meediakajastustest,“ kommenteeris Mailis Reps Haridus- ja teadusministeeriumi pressiesindaja vahendusel.

Hiljem tunnistas Mailis LP-le, et pildi postitamine tuli tema jaoks nagu välk selgest taevast, kuid tunnistas, et tundis juba eelmisel suvel, et midagi on teisiti. „Lause „Jah, mul on keegi” tuli abikaasalt alles juuli lõpus. Kui oled 20 aastat inimesega koos olnud ja enamiku sellest abielus, siis on esimene reaktsioon imestus. Seda enam, et meil ei ole kokku-lahku perioode eriti olnud,“ rääkis Mailis. Mailis ja Agris kohtusid sajandivahetusel ja abiellusid 2003. aastal. Neil on kuus last. 

Mailis Reps ja Agris Repšs Foto: Alar Truu

Anne ja Gunnar Loho

Jaanuaris kirjutas Anne Loho sotsiaalmeedias, et tema ühine elu abikaasa Gunnar Lohoga on läbi saanud. Naine rääkis Õhtulehele, et suhe Gunnariga polnud kunagi võrdne, olles täis pingeid ja olukordi, mis panid küsima, kas seda kõike on ikka vaja. „Ma ei olnud mina ise. Olin keegi, kes tegi midagi. Pidin käske täitma ja see oli kogu minu roll. Ma ei saanud selles suhtes olla naine või armastatud inimene. Tundsin ennast nagu tööline,” rääkis naine. Gunnar Loho kirjutas oma sotsiaalmeedias seepeale, et Anne on saatnud võõrale mehele endast intiimseid pilte ja sõnumeid, mullu augustis aga tutvunud mehega, kellega elas detsembrini salaelu. Anne tunnistas seda, kuid ütles, et tema uus sõber vaid kiirendas võib-olla mingil määral lahkuminekuprotsessi, kuid polnud selle põhjuseks.

Anne ja Gunnar Loho Foto: TIINA KÕRTSINI

Veronika Portsmuth ja Ants Lusti

Juunis kirjutas Kroonika, et Veronika Portsmuth ja Ants Lusti on samuti oma elud lahku sättinud. Veronika teemal peatuda ei soovinud, kuid Ants kinnitas seda: „Meil oli hea sünergia ja perekond – kaheaastane poeg ning nelja-aastane tütar –, aga seda, kuidas Veronika sellega ümber käis, peab ta ise selgitama,“ mees lisas, et nad on nüüd veel vaid paar lapsevanemaid. „Mina armastan Veronikat endiselt.“

Veronika ja Ants Foto: TEET MALSROOS

Elina Nechayeva ja David Pärnamets

Maikuus teatas lauljatar Elina Nechayeva, et tema kihlus ärimehe David Pärnametsaga on läbi. Elina selgitas, et lahkumineku põhjuseks oli lahkukasvamine ning ühiselt otsustati võtta aega iseendale.

Elina ja Davidi suhe tuli ilmsiks mullu veebruaris, kui mees elas kaasa Elinale "Eesti laulu" finaalis. Lauljatar tunnistas, et tänu Davidile sai ta inspiratsiooni "La Forza" sõnade kirjutamisel.

Kolm kuud hiljem tuli teadaanne, et Elina ja David on kihlatud. David ei tahtnud tol hetkel sellest pikemalt rääkida, kuid pajatas, et see toimus väga huvitaval ja omapärasel moel. Elina tundub olevat nüüdseks uue kallima leidnud, Kroonika andmetel on tegu Viru Keemia Grupi ühe omaniku Priit Piilmanni Londonis elava ja töötava keskmise poja Kristjaniga.

David Pärnamets, Elina Netšajeva Foto: Keit Paju

Brigita Murutar ja Paul Neitsov

Brigita Murutar ja Paul Neitsov tutvusid 2014. aastal, mil mõlemad esinesid konkursil "Eesti laul". Kooselust sündis nende perre 2017. aastal imearmas tütar Loore. Aasta hiljem palus Neitsov Murutari kätt nende salajases erilises paigas.

2018. aasta novembri algusest algas noortel halb periood ning detsembriks olid nad lahus. Selle aasta alguses tuli Murutar avalikkuse ette kurva uudisega, kirjutades Instagramis, et on nüüdsest üksikema. Toona võttis Neitsov lahkumineku vastutuse enda peale, sest ta ei pidanud end kergeks inimeseks, kellega koos olla ja elada. Lahkuminekut mõjutasid Neitsovi kasiinosõltuvusprobleemid. 

Kevad on teadagi armumise aeg ning maikuus teatas paar, et nad proovivad uuesti kooselu. Juunis aga nähti Neitsovi kohtinguäpis Tinder. Neitsov ei täpsustanud mis nende lahkuminekut põhjustas, kuid kinnitas tõsiasja, et nad on head kolleegid, kuid eraelus on nad siiski lahku kasvanud.

Brigita Murutar ja Paul Neitsov Foto: Aldo Luud

Evelin Ilves ja Siim Rikker

Märtsikuus teatas Evelin Ilves oma Facebooki lehel, et tema teed lõõtspillimängija Siim Rikkeriga on lahku läinud. Evelini ja Siimu hakati koos liikumas nägema 2015. aastal, kui käidi koos aastavahetusel Kambodžas ja reisiti Kihnu saarele.

Sama aasta maikuus nähti neid jälle koos, kuid toona sõnas Siim, et nad on lihtsalt sõbrad, seda tehti veel korduvalt. 2017. aastal lõppes aga kassi-hiire mäng. Evelin ja Siim pidasid Hiiumaal kodurestorani, ning Siimu hakati nimetama Evelini elu- ja ärikaaslaseks. Sama aasta novembris kolisid nad esimesse ühisesse koju, vanalinna Pikale tänavale. Sealses üürikorteris peeti ühtlasi restorani Roog.

Aprillis avaldas Siim oma sotsiaalmeediakontol pildi uue kallimaga, kuid pikemalt seda teemat siis ei kommenteerinud. 11. juulil teatas mees sotsiaalmeedias aga, et on oma kallima Heilyga kihlunud.

Evelin Ilves ja Siim Rikker Foto: Stanislav Moškov

Marko Atso ja Cerli Sarv

Maikuus teatas Cerli Sarv sotsiaalmeedias, et tema ja Marko Atso elutee kulgeb edasi sõpradena, kes ei unusta teineteist iial.

Cerli ja Marko kohtusid 2014. aastal Metsatöllu kontserdil - nende sõnul oli tegu armastus esimesest silmapilgust. Kaamera ette jäid nad esimest korda 2015. aastal Kadrioru roosiaias, kus toimus Eesti iseseisvuse taastamise aastapäeva vastuvõtt.

Juunis andis Atso Kroonikale intervjuu, kus ütles, et nende teed läksid lahku küll väikese ütlemisega, kuid suuremate skandaalideta. Mees tunnistas, et neil olid Cerliga kokkulepped, millest tema üle astus. Küsimusele, kas suhtesse ilmus keegi kolmas, vastas Marko eitavalt ning kinnitas, et kui tema on suhtes, on ta alati truu olnud.

Marko Atso ja Cerli Sarv Foto: Erlend Štaub

Kristiina Heinmets-Aigro ja Aivar Aigro

Maikuu tõi lahutusuudised Aigrote perekonnast „Meil on kolm toredat tublit last ja soovime keskenduda üheskoos nende edasisele heaolule, et tagada neile kaunis ja muretu lapsepõlv. Isiklikus elus keerame mõlemad uue lehekülje, mida täitma hakkame eraldi, aga lapsevanematena jääme alatiseks seotuks,“ paljastas Kristiina Heinmets-Aigro Kroonikale, et tema ja Aivar Aigro 15 aastat kestnud abielu ja 19 aastat kestnud kooselu on läbi. Aivar aga eitas lahutuskõlakaid: „See ei vasta tõele, me ei lahuta oma abielu. Ma ei ole oma isiklikku elu kunagi kommenteerinud ega soovi ka nüüd midagi enamat öelda.“

Kristiina Heinmets-Aigro ja Aivar Aigro Foto: Tiina Kõrtsini