Michael Jackson ja Lisa Marie Presley 1995. aasta aprillis võõrustamas oma Neverlandi rantšos ligi 50 last 17 riigist. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
31. juuli 2019, 13:43

Lisa Marie Presley räägib eksmees Jackost suu puhtaks (1)

Lisa Marie Presley kirjutab sensatsioonilist raamatut oma abielust popikuningas Michael Jacksoniga. New York Posti teatel jõuavad lugejate ette šokeerivad detailid. 

USA kõmulehe andmeil on Elvis Presley tütre memuaarid niivõrd ihaldusväärne materjal, et kirjastus Gallery Books maksab talle nende eest 3-4 miljonit dollarit.   

Lisa Marie (51) abiellus Jacksoniga 1994. aastal salajasel tseremoonial. Seejärel paljastati armusuhe avalikult MTV kanalis. Kuid juba kaks aastat hiljem oli abielu läbi. 

2010. aastal rääkis Lisa Marie Oprah Winfrey intervjuus abielu lõpust nii: "Selles abielus oli üks kindel hetk, mil Michael pidi langetama otsuse. Kas uimastid ja seda sorti vampiirid või mina? Ja ta tõukas mind eemale." Presley täpsustas, et vampiiride all tuleb mõista pugejaid ja takkakiitjaid. 

Kui Diane Sawyer 1995. aasta intervjuus uuris Lisa Marie'lt Jacko väidetavate sündsustetute suhete kohta lastega, vastas Lisa Marie: "Ma tean, et ta ei ole selline."

Presley ja Jacksoni abielu kajastatakse ka HBO kõmulises dokis "Leaving Neverland", kuid Lisa Marie pole seda kommenteerinud. 

Neli korda abielus olnud (eksmeeste seas on ka Hollywoodi täht Nicolas Cage) Lisa Marie on varem avameelitsenud oma valuvaigistisõltuvusest. Uues raamatus peaks New York Posti allikate andmeil juttu tulema ka Elvisest - tütar maalivat temast täiesti uudse pildi.