Kelly McGillisFoto: VIDA PRESS
Inimesed
31. juuli 2019, 12:03

„Top Guni“ näitlejanna: „Olen liiga vana ja paks.“ (7)

„Top Guni“ (1986) näitlejanna Kelly McGillis ütleb veebikülje ET intervjuus otse välja, miks teda kassatüki järjes „Top Gun Maverick“ osalema ei kutsutud.

„Olen vana ja olen paks ja näen oma vanusele vastav välja. Filminduses seda ei hinnata,“ ütles 62aastane staar, kes mängis algses filmis Tom Cruise'i tegelaskuju Mavericki lennuõpetajat Charlie Blackwoodi. Nende tegelaskujudel oli hõõguv armustseen, mille taustaks mängis ansambli Berlin pala „Take My Breath Away“.

Viis aastat tagasi diagnoositi Kellyl alfa-1 antitrüpsiini vaegus, mis võib põhjustada kopsu- või maksahaigust. Aeg-ajalt teeb ta mõne filmirolli, kuid Kelly ei hooli sellest, et noorust ja saledust ülistav Hollywood teda välja on praakinud. „Tunnen end pigem oma nahas ja selles, kes ma oma vanuses olen, enesekindlalt, selle asemel et kõigile nendele teistele ajadele rõhku panna.“

2002. aastal kuulsuse seljataha jätnud ja Pennsylvaniasse kolinud Kelly asemel mängib uues filmis 57aastase Cruise'i silmarõõmu Hollywoodi veteran Jennifer Connelly (48).