Lady Gaga maikuisel Met Galal. Foto: Laurent Vu/SIPA/Scanpix
Inimesed
31. juuli 2019, 09:52

Lady Gaga tabati uue mehega kirglikult suudlemast (1)

Kevade hakul oma kihlatust Christian Carinost lahku läinud Lady Gaga elus on uus mees. Kuuldused kuumast salasuhtest Bradley Cooperiga paistavad olevat selleks korraks summutatud.

33aastane lauljanna tabati pühapäeval suudlemast oma heliinseneri Dan Hortoniga (37). Ajakirja People teatel einestas paarike Californias Studio Citys Granville'i-nimelises restoranis. Mitme pealtnägija kinnitusel paistis Gaga ja Dani vahel olevat midagi enamat kui soe sõprus - nad jagasid einestamise ajal korduvalt suudlusi. Ühel fotol võib näha poptähte seismas ning istuva Hortoni huultele suudlust vajutamas. 

Dani LinkedIni lehekülje andmeil on ta Lady Gaga heliinsenerina tegutsenud eelmise aasta novembrist peale. Talle kuulub ka firma Audio Engineering Consulting Group ning ta on varem teinud koostööd selliste tähtedega nagu  Camila Cabello, Bruno Mars ja Justin Timberlake.

Hortonil on seljataga abielu näitlejanna Autumn Guzzardiga. People märgib, et viimane paistab oma Instagrami-postituses viitavat eksabikaasa uuele armuloole. "Pokkerinägu," kommenteerib Autumn oma fotot Lady Gaga superhiti pealkirjaga.

 
 
 
View this post on Instagram

Poker Face ❤️ • • • • • #actress #broadway #headshot #nyc #musicals #offbroadway #rock #beauty #pop

A post shared by Autumn Guzzardi (@autumnguzzardi) on