Foto: Scanpix
Inimesed
30. juuli 2019, 16:29

„Vaprate ja ilusate” staar Ronn Moss tuleb taas Eestisse! (12)

Ronn Moss, kes on tuntud aastakümneid teleekraanidel püsinud hittsarjast „Vaprad ja ilusad” tegelaskuju Ridge Forresteri ning ansambli Player liikmena, tuleb taas Eestisse!

Ülemöödunud talvel andis ta Tallinnas, Alexela kontserdimajas võimsa kontserdi. Sel korral väisab staar Kiivitaja talu suvelava, kus koos temaga astuvad 19. augustil Kiivitaja suvefestil üles ka Greg Bannis & The Bad, ansambel FIX ning külalisesinejad Valter Soosalu ja Elina Nechayeva. Greg Bannis on tuntud kui endine esilaulja ansamblis Hot Chocolate, mille kuulsaim pala on „You Sexy Thing“.

Ronn Moss alustas muusikukarjääriga 11-aastaselt, õppides selgeks trummimängu, kitarri ja basskitarri. Tema bändi Playeri hittlugu „Baby Come Back” saavutas seitsmekümnendate lõpus esipositsiooni mitmetes USA edetabelites ning andis hoo sisse bändi edasisele edule.

Player on tegutsemisaastate jooksul andnud välja kuus albumit ning tuuritanud USAs, Kanadas, Euroopas ja Austraalias. 2000. aastal andis Ronn Moss välja oma esimese sooloalbumi „I’mYour Man”, mis osutus väga populaarseks. 2005. aastal ilmus teine album „Uncovered”, mis sisaldas ka hittlugu „It’s All About You”.