Video: Erakogu
Film
30. juuli 2019, 08:51

EKSKLUSIIVVIDEO UUE SPIOONIPÕNEVIKU VÕTETELT! Mees ja naine hakkavad kõndima, aga kokku ei saagi (9)

Viimaste kuude jooksul on üheks kandvaks ajakirjandusžanriks Eesti meelelahutusajakirjanduses saanud videoklipid inimeste koduakendest, kus on näha peagi valmivate kinošedöövrite võtted.

Eelmine kuu oli põhitähelepanu all Christopher Nolani film "Tenet" ja selle võtted, kuid kuum filmisuvi Eestis ei anna kuidagi alla - täna hommikul algasid Kassisaba linnaosas uue spioonipõneviku O2 võtted. 

Õhtuleht toob eksklusiivselt ära esimese aknavideo ka nendelt võtetelt. Tund aega võtnud tegevustik Adamsoni tänaval lõppes stseeniga, kus ühelt poolt tuleb naisterahvas, teiselt poolt hallis ülikonnas ja portfelliga mees. Kokku nad selles stseenis ei saa ja filmikõlbulikuks sai maksimaalselt kümmekond sekundit.

Kogu filmimine ärritas mõistagi pahaseid kohalikke, kes tahtsid küll autoga sõita, siis tervisejooksu teha, koera pissitada või prügikasti tühjendada, aga filmitiim kippus kohati liiklust kinni panema.

Eesti, Soome, Läti ja Leedu koostöös valmiva filmi "O2" režissöör on Margus Paju („Supilinna salaselts“) ja selles lööb kaasa rahvusvaheline tippnäitlejate seltskond eesotsas peaosatäitja Priit Võigemastiga. Režissöör Margus Paju sõnul on „O2” on ajastutruu spioonipõnevik, mille stsenaarium on inspireeritud 1939. aastal aset leidnud tõelistest sündmustest.