Candace Bushnell tänavu mais. Foto: Vida Press
Inimesed
29. juuli 2019, 16:51

IGAVESTI NOOR! „Seksi ja linna“ 60aastane looja: ma ei söö ivakestki enne kella nelja (8)

"Seksi ja linna" autorina tuntud Ameerika kirjanik Candace Bushnell tuleb Sunday Timesi usutluses lagedale mitme paljastusega.

60aastane USA kirjanik näeb oma vanusest tunduvalt noorem välja. Bushnell tunnistab, et laseb endale regulaarselt Botoxit süstida. Tema nägu hoiavad trimmis ka täiteainesüstid. Esimese eine sööb Candace alles kell neli pärastlõunal. Tema kinnitusel pole tegu enesepiitsutusega – varem polevat tal kõht lihtsalt tühi. 

2012. aasta lahutas kirjanik balletiartist Charles Askegardist, kellega ta oli abielus olnud kümme aastat. Ilmnes, et mees oli teda pikemat aega kauni baleriiniga petnud. Abielu purunemise järel kolis Candace majanduslike raskuste tõttu New Yorgist Connecticuti osariiki – pank ei andnud talle eluasemelaenu. Kirjanik ei seksinud enda sõnul viis aastat: "Minu vanuses polegi see enam nii pikk aeg. Tean naisi, kes on kauemgi ilma olnud."

Nüüd aga on Bushnell naasnud New Yorki ja tema elus on juba kaks aastat uus armastus. Augustis avaldab "Seksi ja linna" looja uue raamatu "Is There Still Sex in the City" ehk "Kas linnas on veel seksi?", milles arutleb omaenda kogemuste põhjal küpses eas naiste armu- ja seksiprobleemide üle.