Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
30. juuli 2019, 22:49

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 31. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Käitud ühe inimese suhtes ebaõiglaselt. Millegipärast oled veendunud, et ta tahab sulle ja su lähedastele halba. Mõtle läbi, miks sa tema suhtes nii eelarvamuslik oled?

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sinu tähelepanu ihkab mitu inimest. Oluline on, et teeksid targa valiku ja otsustaksid selle inimese kasuks, kes sinust hoolib, isegi juhul, kui teised on kavalamad suhtlejad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui keegi sulle mingi ahvatleva ettepaneku teeb, kaalu igal juhul ka seda, kas see on sinu jaoks ikka täiesti ohutu. Riskida ei ole mingit mõtet.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Inimesed käituvad meeldivalt ning koostöö paistab sujuvat suurepäraselt. Võta siiski tõsisemalt nende ettepanekuid, kes julgevad olla kriitilisemad ja natukene isegi norivad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oluline on märgata seda, mis su ümber toimub, sest nii mõndagi on muutumas. Kui oled tähelepanelik, paned tähele märke, mis sulle õige suuna kätte võivad näidata.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui miski sulle ei meeldi, oleks targem proovida oma arvamus suhteliselt rutt ja väga viisakalt välja öelda, sest vastasel korral pahvatad sa selle ühel hetkel välja niikuinii.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Suuremat täpsust nõudvad tegemised võta ette kohe hommikul. Sel juhul saad end pärast lõunat veidikene lõdvemaks lasta ning õhtupoolikul sõpradega aega veeta.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sa ei jaga teemast, mida teised su ümber viibijad vabalt valdavad, kohe mitte kui midagi. Mõte, et teised ka sinu seisukohti kuulda tahavad, tundub hirmutav.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päev täis põnevaid ning meeldivaid kohtumisi toredate ja tarkade inimestega. Pead end pingutama, aga tunned, et nendega suhtlemine arendab sind.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kellegi pealekäimisel võtad osa üritusest, mis paraku sulle midagi juurde ei anna. Nii et oled sind sinna saatnud inimese peale natuke isegi pahane.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sulle esitatakse palju küsimusi, sealhulgas nii rumalaid, et sul on raske mitte naerma pahvatada. Samas tunned, et sinu lähimad inimesed toetavad ja hoiavad sind.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kõnnid libedal teel. Ja mis olukorra veelgi keerulisemaks muudab – sa ei saa isegi aru, kuhu sa seda rada pidi lõpuks välja tahad jõuda. Targem oleks mitte riski peale välja minna.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Ehkki algaval aastal on pilk kindlalt tulevikku suunatud ja kõrged eesmärgid seatud, ei tasu unustada ka minevikukogemust. Mingid mustrid korduvad, ning kui varem juhtunut meenutad, oskad käituda palju targemalt kui omal ajal. Edu ootab armastuse rindel – võid leida inimese, kellega mõtled sarnaselt, ka füüsiline tõmme on tugev.

Astroloog Maria Angel