Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 30. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Jälgi, et aktiivselt asju ajades säilitaksid kõigiga, kellega on vaja suhelda, head suhted. Täna ei tohiks kindlasti kellegagi riidu minna.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled koormatud üsnagi üksluise ja palju aega võtva paberitööga. Võimalik, et on tehtud ümberkorraldusi ja pead tegema midagi, mis oli varem kellegi teise ülesanne.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keegi, keda oled ärritanud või solvanud, võib leida võimaluse sulle vastu töötamiseks. Kui toimub kummalisi muudatusi, ei tule need iseenesest, vaid on kellegi korraldatud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Küsimusi on praegu rohkem kui vastuseid. Tunned, et info on mingil määral blokeeritud. Sinu käest võidakse nõuda vastuseid küsimustele, mis on asjatundmatud ja ärritavad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mõtled intensiivselt, võimalik, et tahad detailselt paika panna laiaulatuslikud plaanid. Anna oma ajule vahepeal natuke puhkust ikka ka, see kuumeneb muidu üle!

Neitsi
23. august – 22. september

Energiat on palju, ent oled rahutu. Võimalik, et töösse sukeldumise asemel hakkad hoopis hirmsasti pabistama selle pärast, kuidas sa üldse tööga toime tuled.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Keskendud eesmärgile ja mõtled tulevikule. Selleks, et mingi aja pärast kuhugi välja jõuda, tuleb juba täna tasapisi tegutseda. Kipud vaatama liiga kaugele tulevikku.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on kergem kõige uuega kohaneda. Kui sa ka muidu üsna vaikne oled ja võõrastega üldjuhul ise suhtlema ei lähe, siis tänase päeva jooksul võid endale mitu uut tuttavat leida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Keegi käib sulle närvidele. Ta üritab sinuga aina suhelda ja esitada selliseid küsimusi, millele polegi võimalik otse ja ausalt vastata. Ära ole viisakusest sõbralik.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Üks inimene on sind hüljanud, kuhugi ära läinud. Olid tema kohalolekuga niivõrd harjunud, et alles nüüd hakkad taipama, kuivõrd sa teda tegelikult armastad ja vajad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Keegi ootab juba pikemat aega, et sa temaga ühendust võtaksid. Miks sa ometi vaikid? Kui praegu teda rõõmustad, on tema olemasolust sulle edaspidi palju kasu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Üks töö saab valmis, üks periood saab läbi. Sa ei pea kiiruga uutele jahimaadele tormama, pigem tõmba natukene hinge ja keskendu sellele, mis sulle rõõmu ja rahulolu pakub.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel aastal väldi muretsemist ja üle mõtlemist. Kui puntrasse satud, räägi tarkade inimestega. Arutelu käigus saad ka enda soovidest ja võimalustest parema selguse. Pereelus võivad toimuda rõõmustavad edasiminekud. Rahaasjus saadab sind õnn juhul, kui teed otsuseid kaalutletult.