Foto: VIDA PRESS
Inimesed
29. juuli 2019, 15:54

YouTube'i staarid abiellusid kolmekuulise tutvuse järel (1)

Ameerika juutuuberid Jake Paul ja Tana Mongeau lasid end pühapäeval Tana kodulinnas Las Vegases paari panna. Mail Online märgib, et noored oli tutvunud alles kolm kuud tagasi.

21aastane Mongeau ja temast aasta vanem Paul lasid end paari panna Las Vegase kurikuulsas Graffiti Mansionis. Abielutõotust andes kandis mõrsja klassikalist vandlikarva kleiti, hiljem aga tõmbas selga rüüsilise õlapaelteta kleidi. Peiul oli üll valge ülikond, peas toon-toonis kaabu. 

 
 
 
View this post on Instagram

if this plane crashes it’d be legendary... wish us luck... also time to get married 💵😭🦋

A post shared by Jake Paul (@jakepaul) on

Pidu oli ülemeelik: üks külaline valas pruudile kleidi peale ja pähe puuviljapunši. Peig kasutas pulmatordi lõikamiseks mõõka ning lükkas tordi põrandale. Isamehena tegutses peiu vanem vend, YouTube'i superstaar Logan Paul, kes oli abielu püsimajäämise suhtes skeptiline ning ennustas, et kuu aja pärast on Jake ja Tana lahku läinud. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jake Paul (@jakepaul) on

Tänavu mais tõusis Jake nii politsei kui ajakirjanduse huviorbiiti, kui üks mures ema väitis  Facebooki kinnises grupis, et tema alaealine tütar ja tolle sõbrannad langesid juutuuberi peol uimastamise ohvriks.

Logan Paul langes 2017. aasta lõpus terava kriitika alla, avaldades video Jaapani enesetapjate seas populaarsest Aokigahara metsast ning näidates klipis mehe surnukeha. YouTube karistas sotsiaalmeediastaari, eemaldades tema kanalid programmist "Google Preferred" ning külmutades vlogija uued projektid.

Tana Mongeau' eelmine kallim oli USA näitleja ja laulja Bella Thorne. Nende romanss kestis 2017. aasta septembrist 2019. aasta veebruarini.