Anette Müürsepp Foto: Viktor Burkivski
Inimesed
29. juuli 2019, 15:13

PILDID | Arva, kumma kaksikuga semmib tänavune iluduskuninganna Anette Müürsepp? (35)

Hiljuti Eesti Iluduskuninganna 2019 tiitli võitnud Anette Müürsepp väisas nädalavahetusel Tallinna lauluväljakul toimunud retrofestivali We Love The 90s, kus ta oli kahe kena kaksiku piiramisrõngas.

Eesti 2019. aasta iluduskuningannat Anette Müürseppa ümbritsesid Tallinna lauluväljaku retrofestivalil kaks äravahetamiseni sarnast noormeest. Kummale kaksikutest, Henri või Richard Keskkülale, kuulub sinu arvates kaunitari süda?

Sixtina Tantsu- ja modellikool eesotsas Tiina Jantsoniga lõpetas 29. hooaja Eesti Iluduskuninganna 2019 ja Missis Estonia 2019 suurejoonelise finaaliga Viimsi Talveaias 30. juunil. Eesti Iluduskuningannaks 2019 ja Miss Blessixiks valiti ülivõimsa häälteenamusega brünett kaunitar Anette Müürsepp. 

Anette Müürsepp tänavustel iludusvõistlustel.

Anettest kirjutati iludusvõistluste kandideerimise lühitutvustuses järgmiselt:

Anette Müürsepp on energiast tulvil iludus, kellele meeldivad väljakutsed ja reisimine. Aastate jooksul on Anette saavutanud mitmetel kordadel maastikujooksus esikohti ja nii on neiu selgeks saanud ka teadmised, kuidas ise metsikus looduses hakkama saada. Reisile minnes on Anettel alati kaasas nii tikud, kui kompass ja silmis muretu pilk, sattugu kas või üksikule saarele!

Noorele missikandidaadile on südamelähedased nii raamatute lugemine kui näitlemine, Anette on vastu võetud ka teatrikooli. Nagu kaunitari iluideaalil Marilyn Monroe’l, on Anette ilu silmipimestav ja sisemine sära südameid sulatav!