Foto: kuvatõmmis
Film
31. juuli 2019, 11:00

ORGASMIPÄEVA ERI: just need on kümme parimat seksistseeni ja orgasmi kinolinalt! (5)

31. juuli on ülemaailmne orgasmipäev. Kuigi paljud naised peavad kahjuks orgasmi teesklema magamistoas ja etendama seal Oscari väärilise ja usutava näitemängu, on sama ülesanne ka paljudel näitlejatel, kes filmivõtetel vahekorda ja ülima mõnuga lõppevat kulminatsiooni peavad etendama.

Mõned näitekunsti staarid saavad sellega usutavamalt hakkama, mõned vähem. Kuuldavasti on ka filme, kus armatsemisstseenide juurde ei käi kinniteibitud suguelundid ja piinlik teineteise peal kargamine, vaid vahekorda, ikka kinokunsti nimel, astutakse täiesti päriselt.

Olgu seks ja orgasm simuleeritud või mitte, huvitava visuaalse (ja auditoorse) näitemängu pakuvad mitmed filmid. Orgasmipäeva puhul analüüsis Õhtulehe toimetaja tundide viisi erinevaid seksistseene, otsides olulise tähtpäeva puhul välja need kõige paremad suured O-d.

Head nautimist!

10) "Inetu tõde"

Paljudel naistel on vibraatoriga kogemusi, kuid vähesed kasutavad seda avalikus kohas. Täpselt seda teeb aga Katherine Heigl filmis “The Ugly Truth”. Tõsiselt orgasmiline õhtusöögistseen!

9) "Kuum pirukas"

"Ameerika Piruka" erinevatest osadest saab kokku koguda palju erinevaid "huvitavaid" seksistseene. Kõige meeldejäävam on neist vast aga see kaunis naisorgasmi musternäide.

8) "Kõikvõimas Bruce"

Filmis andis Jumal Jim Carrey’le, ehk Bruce’ile üleloomulikud võimed. Tema kasutab neid võimeid, et anda oma tüdruksõbrale Grace’le (Jennifer Aniston) unustamatu ja maagiline orgasm. 

7) "50 halli varjundit"

Olgem ausad, “50 varjundit” filmisari on üsna halb. Aga üks stseen on peaosaliste Dakota Johsnoni ja Jamie Dornani poolt esimeses “50 halli varjundi” filmis päris hästi mängitud. Stseen on romantiline, kirglik ning sinna pole kaasatud ei vibreerivaid püksikuid, vaginaalseid kuulikesi ega muid imelikke värgendusi.

6) "Seksisemud"

Justin Timberlake ja Mila Kunis mängivad romantilises komöödias sõpru, kes suhte lihtsalt seksi tasandil tahtsid hoida, kuid lõpuks teineteisesse siiski armusid. Filmis on mitmeid naljakaid orgasmistseene (mehed, kas teie olete ka tulemise ajal aevastanud?)!

5) “Thomas Crowni afäär”

Selles filmis on mitmeid huvitavaid intiimstseene, kuid enim kummastust tekitab stseen, kus Rene Russo ja Pierce Brosnan kivitrepil armastevad - kas tõesti paremat (pehmemat) kohta ei leitud?

4) “Unustades Sarah Marshalli"

Film räägib Peterist (Jason Segel), noormehest, kes ei suuda üle saada ühest tüdrukust (Kristen Bell). Üks asi viib teiseni, ehk seksini, kuid kahjuks mitte Peteri ja tema unistuste tüdruku vahekorrani - nad magavad kõrvuti tubades erinevate inimestega. Lahti läheb tõeline orgasmivõistlus.

3) “Nimekiri”

Filmi peaosas on Aubrey Plaza, kes on enim tuntud seriaali “Parks and Recreation” Aprili rolli kaudu. Komöödiafilmis “The Do To List” filmis Plaza oma esimese seksistseeni. Ta on hiljem intervjuus rääkinud, kuidas oli kaamerate ees imiteerida masturbeerimist ja seksimist. “See oli õudusunenägu,” rääkis ta. “See oli kõige veidram näitlemistöö mu elus,” ütles ta, kommenteerides stseeni, kus tema karakter süütuse kaotab. Kuigi stseene oli Plaza jaoks piinlik filmida, oli tulemus siiski päris korralik.

2) “Koletise ball”

Selles filmis saab näha head, kirglikku ja Oscari võitnud seksi. Halle Berry, kes mängib filmis Laticiat, on selle romantilise draama staar. Laticia alustab ettearvamatut afääri vangivalvuriga, kes on tema abikaasa surmas süüdi (Billy Bob Thornton). Berry ei hoia ennast seksistseenis põrmugi tagasi. Kuuldavasti ei olnud see seksistseen simuleeritud ja Thornton ning Berry armatsesid kaamerate ees päriselt.

1) “Kui Harry kohtas Sallyt”

30 aastat tagasi näitles Meg Ryan filmis “Kui Harry kohtas Sallyt” niivõrd hea orgasmi, et seda peetakse siiani üheks parimaks filmiorgasmiks läbi aegade. Stseenis räägib Sally Harryle, kel pole naiste naudingutest aimugi, et naised võivad orgasme teeselda nii osavalt, et mehed sellest aru ei saa.

BOONUS!

Maailma halvimast filmist "The Room" tuleneb üks väga ülepaisutatud orgasminägu!

... ja veel üks huvitav hetk filmiajaloost: Woody Allen spermatosoidi mängimas.