Yorki printsess Eugenie abiellus 12. oktoobril 2018 Jack Brooksbankiga. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
29. juuli 2019, 11:15

Ema kommenteeris kuuldusi printsess Eugenie rasedusest

Prints Andrew' eksabikaasa Sarah Ferguson kummutab kuuldused, nagu ootaks nende 29aastane tütar printsess Eugenie last.

The Suni teatel kommenteeris Fergie'na tuntud punapea kõlakaid tütre rasedusest nädalavahetusel Ameerika ärimehe Ernie Boch juuniori kodus peetud peol. Fergie pidas olengul kõne, rääkides nii Eugenie seljahädast skolioosist kui ka väimees Jack Brooksbanki tööst George Clooney tekiilafirmas Casamigos. "Mida ma teile veel saaksin öelda? Ei, ta ei ole rase!" prahvatas endine Yorki hertsoginna seltskonnale kõnet pidades.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Kuuldused printsessi rasedusest vallandusid juunis Ascoti võiduajamistel, kus Eugenie'd nähti oma kõhtu paitamas ning käsi kõhu peal hoidmas täpselt nii, nagu hertsoginna Meghan rasedana tegi. Eugenie tabati ka midagi elavalt rääkimas printsess Anne'i tütrele Zara Tindallile - ikka käsi kõhul -, misjärel Zara paistis teda õnnitlevat. Ka hertsoginna Catherine paistis Eugenie'd väga suure kaasaelamisega kuulavat.

Paljude kaasaelajate arvates viitas beebiuudisele ka Eugenie tänavune Instagrami-postitus, kus ta meenutas oma kihlumist. "Ah, milline aasta see on olnud, ja kui põnevaks kujuneb 2019."