Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. juuli 2019, 22:29

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 29. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Proovi otsuseid pigem oma peaga vastu võtta. See, kui käid absoluutselt iga asja teiste käest mitu korda üle küsimas, jätab sinust mulje kui ebakindlast inimesest.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui ärritud, võid teistele väga halvasti öelda. Sinul läheb küll kuri tuju kähku mööda ja päike paistab jälle, aga teised seda nii ruttu ei unusta.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sa ei vaevu õppima eilsetest vigadest ega tulevikuplaane tehes riskidega arvestama. Parem, kui alustad ainult lühiajalisi töid, millega enne õhtut valmis saad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on raske teisi inimesi usaldada. Arvad, et teised ei saa millegagi piisavalt hästi hakkama, mistõttu võtad endale liigselt ülesandeid.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on tähtsad asjad pooleli, ja et need korralikult valmis teha, vajad ainult üht – aega. Pane asjad tähtsuse järjekorda ning tee kõige olulisem kohe ära.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled asjalikus meeleolus, süvened pigem töösse ja ei viitsi suhelda nendega, kes muud ei tahagi, kui tühja loba ajada. Oled täna kinnine, samas suudad hästi keskenduda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Keegi proovib sulle oma seisukohti selgeks teha, sina aga tõrgud neid mõistmast. Miks sa ometi selles küsimuses nii järjekindlalt jäärapäine oled?

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tunned, et pealiskaudsed inimesed ajavad sind närvi, aga sa ei märka seejuures, et suhtud ka ise millessegi lubamatu pealiskaudsusega. Proovi enda tegevust kriitilisemalt analüüsida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sa ei pea suhtlemiseks ainult harjumuspäraseid kanaleid kasutama. On võimalusi inimesetega ühenduse võtmiseks, mis sa nüüd, internetiajastul, täiesti ära oled unustanud.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sulle võidakse tööülesandeid lisada. Ära seda niisama suvaliselt ka teha luba, teine pool peab leidma aega selleks, et sinuga läbirääkimisi pidada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mida iganes sa ka tegema ei peaks, süvenemine ei lähe kõige paremini ainult ühel põhjusel – su mõtted on pidevalt ühe inimese juures. Miskipärast ei julge temaga ühendust võtta.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Täna võiksid ette võtta mingi olulise ja kuraasi nõudva sammu. Öelda välja sõnad, mida oled seni peljanud, sest need on otsekohesed ja teravad. Pead end kokku võtma, aga pärast oled tehtu üle õnnelik.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Lähed julgelt uuele aastaringile vastu, pea on uljaid mõtteid täis. Hoia meeles, et hea idee ei ole midagi väärt, kui seda ellu ei viida! Küllap leiad endale uusi sõpru, keegi vanadest aga kaugeneb. Oska hinnata väärtuslikke inimesi, ära nendega suhtlemast loobu, isegi kui ajanappus sind kimbutab.