Amy ja BlakeFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
28. juuli 2019, 14:35

Amy Winehouse’i eksmees nõuab naise varandusest miljonit

Amy Winehouse'i häbitu eksmees nõuab umbes 1,1 miljoni euro suurust osa kaheksa aastat tagasi surnud lauljatari varandusest, vahendab The Sun. 

Blake Fielder-Civil tunnistas kunagi, et just tema tutvustas lauljatarile heroiini. Nüüd nõuab mees suurt osa naise varandusest ja ka igakuist toetust. Lauljatari pere on maruvihane. "Ta ei vääri midagi," ütlevad nad. 

Perele lähedalseisev allikas ütleb, et mees kulutas juba Amy'ga koos olles väga palju lauljatari raha ja talle veel millegi andmine oleks liig mis liig. 

Amy Winehouse suri 27aastaselt alkoholimürgituse tagajärjel. Ta ei jätnud endast maha testamenti. Superstaari 3,2 miljoni euro väärtuses vara läks tema emale Janisele ja isale Mitchile. Pärast surma on tema varandus usutavasti veelgi kasvanud tänu muusikast saadud tuludele. 

Fielder-Civil nõuab raha kohtu kaudu ja mehe sõnul on tal sellele õigus, kuna ta oli Amy'ga koos kuus aastat ja viimane andis sel ajal välja suure osa oma müüduimast materjalist. "Amy perekond on vihane, eriti seetõttu, et nõue tuleb nii tundlikul ajal," teab allikas. 

Fielder-Civil ja Winehouse olid ka kaks aastat abielus, nad lahutasid 2009. aastal. 2013. aastal antud intervjuus ütles mees, et kahetseb seda, et Amy'le heroiini tutvustas. "Ma olin seda proovinud umbes kolm või neli korda. Olime Londonis ühes hotellis ja mul oli heroiini. Ma suitsetasin seda ja ta küsis, kas võib ka proovida. Lõpuks ta prooviski. Me tarbisime heroiini kord nädalas, umbes kaks-kolm nädalat, seejärel tegime seda kaks korda nädalas. Me suitsetasime seda, Amy ei süstinud kunagi," rääkis mees.