Justin ja HeileyFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
28. juuli 2019, 11:56

Justin Bieberi abikaasa kommentaar pani fännid küsima, kas paarike ootab last

Justin Bieberi naine Hailey Baldwin kommenteeris oma sõbranna Kylie Jenneri beebipilti ja see tekitas küsimusi, kas ka Bieberid ootavad perelisa, vahendab Mirror.

"Ärge nakatage mind beebipalavikuga. Ta on kõige armsam!" kirjutas Hailey oma parima sõbranna Kylie Jenneri tütre Stormi pildi all. Portaal ET Canada korjas selle kohe üles ja avaldas oma Instagramis loo peakirjaga: "Kas silmapiiril on beebi Bieber? Hailey Bieber ütleb, et Kylie Jenneri tütar Stormi tekitab temas beebipalaviku."

Kommentaarides võttis sõna ka Hailey, kes kirjutas: "Ma imetlen lihtsalt oma sõbranna armsat tütart. See ei tähenda, et ma ise lähiajal lapsi saan."

Hailey ja Justin on abielus olnud umbes aasta. Tänavu 1. aprillil tegi Justin oma Instagrami lehel ka lapsesaamisteemalise nalja, väites, et Hailey on beebiootel. Hiljem ta vabandas selle eest. 

Paar kuud tagasi sõnas Hailey Vogue Arabiale: "Ma armastan lapsi ja ei suuda ära oodata, et mul oleks oma lapsed. Ma ütleks, et see on päris tõenäoline," ütles ta, kuid lisas, et lähitulevikus neil pisiperet plaanis ei ole. Justin on hiljaaegu öelnud, et ta ei tahaks isakssaamisega kiirustada, sest tahab naisega pisut kauem aega veeta.