Siret Kotka-Repinski ja Martin RepinskiFoto: Teet Malsroos
Inimesed
28. juuli 2019, 12:41

Repinskid jõudsid kokkuleppele? Lahutuse kohtuistung on tühistatud (63)

Poolteist nädalat tagasi tuli avalikuks, et Martin Repinski ja Siret Kotka-Repinski võtavad jalge alla kohtutee, sest Martin nõuab Siretilt kohtu kaudu lahutust. Istung oleks pidanud toimuma 3. septembril, kuid tundub, et paarike on siiski kohtuväliselt asjad selgeks saanud, sest kohtuistung on tühistatud.

"Ma ei soovi seda praegu kommenteerida," ütleb Martin telefonikõnes ja keeldub viisakalt ka meili teel kommenteerimisest. "Aitäh, ma ei soovi teiega suhelda," jätab ka Siret kommenteerimisvõimaluse kasutamata. 

Viru maakohtu Rakvere kohtumajas oleks 3. septembril pidanud tulema arutlusele Martin Repinski hagi Siret Kotka-Repinski vastu abielulahutuse nõudes. Ei Siret ega Martin soovinud seda teemat kommenteerida. Martin jäi ajakirjanikele tabamatuks, Siret aga vastas Õhtulehele SMS-i teel: "Helistage Martin Repinskile, mul ei ole midagi kommenteerida."

Martin ja Siret abiellusid 2017. aasta kevadel Narva Issanda Ülestõusmise Peakirikus. Tänavu veebruaris hakati aga sahistama, et abielumees Martinil on kirglik romaan Jõhvi vallavalitsuse liikme ja kunagise bikiinimissi Jekaterina Vassiljevaga. Kõik osapooled eitasid romaani ja abieluprobleeme. Martin nimetas suhtekõlakaid poliitiliste konkurentide kätetööks.

Aga - kus suitsu, seal tuld. Mais tunnistas Jekaterina endine abikaasa Anton Kroonikale, et nendegi abielu läks kevadel luhta ja mees kolis nende ühisest majast välja. Martin aga kolinud sisse. Siis ei jäänud ka Siret Kotka-Repinskil enam muud üle, kui tunnistada, mis toimub. "Meie abielu on väga suures kriisis, aga püüame seda päästa," ütles naine Kroonikale.

Praeguseks liiguvad Martin ja Jekaterina juba mõnda aega avalikult koos ja sahistatakse lausa, et Jekaterina ootab Martinilt last! Möödunud nädalal Kroonikaga vesteldes jättis Jekaterina lapseootuse teema õhku - ta ei kinnitanud, ega üllataval kombel ka kummutanud kuulujuttu. Samuti ei soovinud naine rääkida, kas tema jaoks on praegu emotsionaalselt raske aeg, kui Martin elab koos temaga, aga on abielus teisega. "Ma ei tahaks praegu tõesti midagi kommenteerida," vastas sõbraliku olemisega Jekaterina Kroonikale.