Video: Allar Tukmatsev
Üritused
27. juuli 2019, 17:53

GALERII JA VIDEO | Camp of Hip-Hop: Mariah Carey koreograaf Henry Link andis Eestis unustamatud tantsuklassid! (2)

Eile leidis Camp of Hip-Hop elustiililaagris aset viimane koolituspäev, kus viis tantsuklassid läbi Mariah Careyga 17 aastat koos tantsinud Henry Link.

Energia oli nii laes, et kella enam ei vaadatud ning veel pikalt kestis vestlusring erinevatel teemadel. Kui algas aga Mallomi House’i klass, muutus treeningplats justkui videovõteteks, kus vaid tunniga õpitud koreograafia
filmiti peale erinevate gruppide ja tantsijate kaupa. Eile oli ühtlasi viimane trenn koos Mr Youtube’i ja litefeet’iga ning osalejad võtsid sellest viimast.

Spordialal ootas ees uues kuues treening Eiko Toome käe all, kus kasutati treeningrihmi ja pandi proovile tasakaaluoskus.
Akrobaatika viimane treening pani inimesed lausa lendama - nädala jooksul on koos Reigo Väravaga õpitud nii palju!

Pärastlõunal sai Fun-alal võtta osa Kanes’i tasakaalulauaga võistlusest, aga ka ületada tiik võidu sup-laudadega. Uusi teadmisi videomaailmast jagas Go-Pro tiim ning Peeter Taim rääkis lähemalt plaadikirjutamise ajalpost. Õhtul nauditi live-dinderit, kus üks noormees pidi valima oma lemmikpartneri, seda läbi naljakate küsimuste ning mõni võistleja sai isegi pangega külma vett kaela. Õhtu lõppes üllatuspeoga, kus mängis muusikat Malkom.

Juba käib täie hooga Battle Day võistlus, kus on kohal tantsijad nii Eestist kui kaugemalt!